W takim razie cropne je troszkę...i będzie pierwsze ślubne zdjęcie w wątku
[490]
W takim razie cropne je troszkę...i będzie pierwsze ślubne zdjęcie w wątku
[490]
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
490 Gdy ci bracie życie zbrzydło, strzel se trochę pod monidło
Tak też Tomku zrobię
[491]
Jestę fotografę
Na naszej planecie śnieg pada czerniawy nawet często bardziej czarny od czarnej pasty BUWI a u Was niebieski pada? Ja bym o tym doniósł na Kontakt „coś tam” to może by do TV dali.![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
naprawdę kręci Cię pokazywanie ludziom takich zdjęć?
Skoro zamieszcza to znaczy, że nie robi tego za karę. A i same zdjęcia kręcą. I to nie tylko mnie jak można wywnioskować z lektury powyższych postów. Jest to jede n z ciekawszych wątków na Forum. Dlaczego? Bo tak.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Kiedyś naprawdę znikła..w latach siedemdziesiątych nocą na skutek awarii jazu na Brdyujściu ,z rzeki zrobił się strumyczek....rzeka, której nima
biedni wioślarze ,ciekawe czy maja łódki na płozach.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dinderi,co Ty masz do małżonki Jacka_73 ???.Nieładnie,[no może mogłaby być trochę młodsza..ale może garnitur postarza]
Ostatnio edytowane przez janmar ; 09-02-2012 o 10:55 Powód: Automerged Doublepost
Tak i nie. Na mojej planecie padający śnieg zdaje się być biały. Ale to tylko pozor. Jak już spadnie przybiera najróżniejsze barwy od łososiowego do granatowego. Najczęściej spotykany jest właśnie w odcieniach niebieskiego.
Chwila oddechu. Moje NIC w wersji dla znawców, twardzieli i wszelakiej maści smakoszy.
[495] druga strona nica
Jestę fotografę