Jeśli jesteśmy przy psie, kapeluszu i Lengrenie to ilustracja.
[401]
Jeśli jesteśmy przy psie, kapeluszu i Lengrenie to ilustracja.
[401]
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Pies ok.Parasol ujdzie,melonik jak cie moge..Jeśli jesteśmy przy psie, kapeluszu i Lengrenie to ilustracja.
Ale Lengrenowi toś chyba głowę obciąłczy co..
398,399,400,401 - Piękne a 398 niemam pytań poprostu...!
Canon 500D + Gripp | Canon 18-55 3.5-5.6F + 70-200L 4.0F + 50 1.8F + Tamron 17-50 F2.8 + Metz 50 AF1 + Benro + Slik
Jestę fotografę
403 - grejt..!
Canon 500D + Gripp | Canon 18-55 3.5-5.6F + 70-200L 4.0F + 50 1.8F + Tamron 17-50 F2.8 + Metz 50 AF1 + Benro + Slik
Nie zdarzyło mi się minąć obojętnie zakładu foto ze zdjęciami na witrynie.Stoję z reguły i się wgapiam ,aż koleżanka małżonka mnie nie zgarnie.Ale zwróć uwagę na reklamę fotografa ślubnego w tle - tym zdjęciem chciałem pokazać że nie mam nic przeciwko fotografii ślubnej (mam inne ujęcia, lepsze ale wybrałem akurat to z w/w względu).
Nie,żadna fotografia mnie nie razi,może odrobinę medyczna brrrr...
Ja nawet u jednego ślubnego Sergiusza w wątku napisałem![]()
Po tygodniu ciężkiej pracy trzeba odreagować. Jedni idą na ryby, inni na lwyby, jeszcze inni biorą aparat w łapska i idą się przejść. Ci ostatni to najczęściej fotografowie i listonosze...ale nie tylko.
W poszukiwaniu spokoju.
[404]
[405]
[406]
[407]
[408]
[409]
[410]
Jestę fotografę
Droga za niczym jest interesująca. Jeśli „za” to „do” a nie „z” ? Pomyśl myśląc intensywnie gdzie powinien być jej kres. Kwiatek prawie jak z Leona a w poszukiwaniu perfekcji aby ją osiągnąć należy w budynku zapalić wszystkie światła. Wiem, wiem łatwiej zgasić ale to nie to samo.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.