bomba z naciskiem na schodki, bruk. Tylko ten Zygmunt....pan tu nie stał...
bomba z naciskiem na schodki, bruk. Tylko ten Zygmunt....pan tu nie stał...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Jak dla mnie jedynka najlepsza (i nie obchodzi mnie, że temat oklepany - mnie się podoba), bruk może być ale jak nań patrzę to mam straszny przechył na lewo
Schodki I - mają jakieś takie nieładne ciapki - wygląda to jak szum pospolity - niestety - a ISO tylko 200...
Co było robione z zamkiem zza węgła - wygląda jakoś nienaturalnie (kolory + zupełny brak szczegółów na zamku - np. dach) - czy ta fotka była może odszumiana?
Zygmunt - najgorszy z serii![]()
Pozdrawiam
Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!
Coś mi się wydaje że na większości wyciagałeś cienie w PS-ie. Niby dobra sprawa ale z bardzo dużym umiarem, bo zdjęcia robią się deczko płaskie i mąło plastyczne.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Jedynka bardzo dobra. Reszta już gorzej. Myślę że nie warto wrzucać wszystkiego co się zrobiło, tylko wybrać najlepsze.
Dzięki za opinie. Tak, praktycznie wszystkie oprócz jedynki były wyciągane w PS. Cóż jeszcze nie potrafie naświetlać tak żeby nie prejarać nieba a główny temat poprawnie naświetlić ale wszystko przedemną
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Jedynka zdecydowanie najlepsza, a trójka wręcz przeciwnie (porównując do pozostałych).
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Tylko jedynka.
30d,tamron 28-75, sigma 70-300, 420EX
1 jest fajne ale gdyby tak bardziej rozmyć wodę na fontannie było by super.
3 nie wiem... może jakby okienko ciaśniej skadrować, IMHO dobrze zauważyłeś kolorki i fakturę ale w tym zdjęciu jest za dużo wolnej przestrzeni szczególnie z dołu i lewej strony.
PozdRufka
Flowenol
-------------------------------------------------------------
Life is too short for reading MTF charts.
Craig16229
No własnie w 3ce ważna jest faktura i kolorki, może rzeczywiście ciutek ciasniej byłoby lepiej