im dalej tym lepiej...3 jak dla mnie najładniejsza. W 1 szkoda trochę przepalonych rąk i małej "wściekłości" w ksztyałcie ust
im dalej tym lepiej...3 jak dla mnie najładniejsza. W 1 szkoda trochę przepalonych rąk i małej "wściekłości" w ksztyałcie ust
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Mnie ta "bladość" jakoś nie podchodzi.. z wiosną kojarzą mi się cieplejsze barwy..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Ładna modelka i ładne fotoA to+to daje bardzo fajne foto. +wesołe foto, co mi się bardzo podoba
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
a czy nie za mocne swiatlo jest ?
Cholera kupe zdjęć z wakacji d oobrobienia i zero czasu. ale jedno takie kościelne wrzucę sobie Wam na pożarcie a co
Coś się z imageshackiem dziję więc link do http://plfoto.com/1334830/zdjecie.html
Miałem wrażenie, ze centrum (prezbiterium) leci jakoś w prawo. Sprawdziłem na siatce i nie leci. Ale wrażenie pozostaje. Pewnie kwestia wyboru kompozycji niecentralnej i przewagi elementów "pochylonych w prawo" - wszystkiego co jest po lewej stronie.
Canon
fajnie wyszło
ostatnia fota -s super taka pozytywnie zakręcona
portret dziewczynki - przeszopowany - dzieci nie potrzebują tapety - choć oczy mi się podobają
próba stock -(dolce) chyba nieudana
pozdrawiam i czekam na więcej
No to podziele się paroma pstrykami z warsztatów promodels na które jakimś cudem udało mi się zakwalifikować. Warsztaty były generalnie poświęcone fashion i portretowi.Modelki: Karolina i Sylwia, Wizaż: Kasia Kwiecień, Master od fryzur: Kajetan Góra
Karolina 1
Karolina 2
Karolina 3
Karolina 4
Sylwia 1
Sylwia 2
Ostatnio edytowane przez kami74 ; 17-11-2007 o 18:14