5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Panna śliczna, widzę dużo emocji na twarzy. Nie wiem czy to najlepsze ujęcie bo rączka trochę dziwnie wygląda z tej perspektywy. I trochę odrywają wzrok te plamki w tle.
Modelka chętnie pozuje? No to czekam na kolejne fotki.
YYYyyy, jak z kita, to podoba, co ma się nie podobać.
Ale czemu one tak świecą? Wiem, wiem, łatwo powiedzieć dziecku, żeby się ustawiło na innym tle.
Super minka! A gdyby tak zacieśnić kadr do samej twarzy? Problematyczna rączka by w ogóle przestała istnieć na zdjęciu...
Zastanawiam się też jak było w kolorze...?
Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!
tu mina z rodzaju " bez kija nie podchodź"...![]()
co do kadru to trochę moim zdaniem zbyt dużó prawej - jakoś tak źle mi się to rozkłada. O oswietleniu to zapenw inni się wypowiedzą fachowo?
Tak z ciekawości - ile w tym zdjęciu jest PS?
Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!
Ile Psa ? Troszkę gładzenia, troszke desaturacji troszkę korekty kontrastu i troszke wyostrzania, kadr nie zmieniony. Światełko to wiemn, ze troche płaskie ale cóz wszystko przedemną![]()
[QUOTE=kami74;223739]Ile Psa ? Troszkę gładzenia, troszke desaturacji troszkę korekty kontrastu i troszke wyostrzania, kadr nie zmieniony. QUOTE]
Czyli wszystkiego po trochuCo dokładnie masz na myśli pisząc "gładzenie", a wyostrzanie to po prostu USM i tyle? czy jakoś specjalnie?