Ja juz podobnych reklam, ale na plakatch i w Warszawie - Targow Slubnych widzialem kilkanascie. I co ciekawe... KAŻDE byly reklamowane jako najwieksze w Polsce... hmmm.
Pewnie dlatego na zadnych nie bylem![]()
Ja juz podobnych reklam, ale na plakatch i w Warszawie - Targow Slubnych widzialem kilkanascie. I co ciekawe... KAŻDE byly reklamowane jako najwieksze w Polsce... hmmm.
Pewnie dlatego na zadnych nie bylem![]()
Ja byłem w sobotę dosłownie pół godziny... lipaRzeczywiście może za tydzień będzie ich więcej
![]()
Powraca temat - ktoś się wybiera 15 stycznia do Areny ? Ja poczłapię raczej..
O obiektywach wiem prawie wszystko
Może znowu przyjdę zobaczyć .
Ja będę na pewno. Ktoś jeszcze ?
ja chciałbym tam być ok 12-tej
Nie wiem, co musiało być tydzień temu, ale dzisiejsze targi były super.
PS. Trochę zdjęć w mojej Galerii > Slub > moda slubna
Zgadza się - były super. Ciekawe czy się mineliśmy gdzieś na nichZamieszczone przez Cichy
![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Pewnie tak. Ja miałem parasol Lumiquesta na mojej lampie i szal - to moje znaki rozpoznawczeZamieszczone przez chuckyy
![]()