Nie zauważyłem. Ale sporo ludzi z Canonami tam było i tylko jednego Nikonowca widziałem. Gdybym miał identyfikator, to na pewno chodziłbym z nim na smyczy :P Ale muszę poczekać na drugą turę od diodakaZamieszczone przez Cichy
![]()
Nie zauważyłem. Ale sporo ludzi z Canonami tam było i tylko jednego Nikonowca widziałem. Gdybym miał identyfikator, to na pewno chodziłbym z nim na smyczy :P Ale muszę poczekać na drugą turę od diodakaZamieszczone przez Cichy
![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
A ja miałem 300d z lampą 540 ez , stałem trochę przy czerwonym kabriolecie pod sceną (byłem między 13 a 14.30).Faktycznie te targi były super , szkoda że nie moglem zostać dłużej ale widzę Cichy że spodobała nam się ta sama modelka.
Podobała, podobała. Pokręcilem się trochę i umówiłem się z nią na przyszły tydzień na fotyZamieszczone przez francuz20
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
No to już ci zazdroszczę .![]()
To się tak to teraz nazywa... "na foty"...
![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
a co, nigdy nie próbowałeś?Zamieszczone przez Silent Planet
czekamy na relację z sesji![]()
pozdro.,
m.