Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Natret do kotleta

Mieszany widok

Domyślnie

mc_iek niech robia do woli ,tylko z zachowaniem jakiegos zdrowego rozsadku.To troche tak jak z wychowaniem dziecka i potem w zyciu doroslego czlowieka.Jak ktos przestrzega pewnych zasad i norm spolecznych,sam zalapie.Jezeli jest odwrotnie...
    Juz chyba nie mam sily tlumaczyc,zeby kurier wykonal swoja robote dobrze i na czas to fajnie by bylo,zeby nikt mu specjalnie drogi nie blokowal. Niech sobie inni jada i nie przeszkadzaja.
    Tylko L i X reszta bez wiekszego znaczenia

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Domyślnie

Czytam sobie co to powypisywaliscie Kurcze fotograf jest osoba pracującą na weselu/ślubie/etc., jest reporterem. To jesli będzie reporterem wojennym i zechce zrobic zdjęcie w trakcie jakiegoś ostrzału to powie "cholera jasna nie mogłem zrobić nic bo wciąż mi ci żołnierze włazili przed obiektyw". A tak na poważnie, od dłuższego czasu młodzi informują gosci, aby nie robili zdjęć w trakcie uroczystości bo jest fotograf.
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diplo Zobacz posta
    Czytam sobie co to powypisywaliscie Kurcze fotograf jest osoba pracującą na weselu/ślubie/etc., jest reporterem. To jesli będzie reporterem wojennym i zechce zrobic zdjęcie w trakcie jakiegoś ostrzału to powie "cholera jasna nie mogłem zrobić nic bo wciąż mi ci żołnierze włazili przed obiektyw". A tak na poważnie, od dłuższego czasu młodzi informują gosci, aby nie robili zdjęć w trakcie uroczystości bo jest fotograf.
    Wyłażący żołnierze z okopów...okropność
    Pomyśl raczej tak " nie mogłem zrobić nic bo mi inni fotoreporterzy ciągle wyłazili z okopów".

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Domyślnie

, "a tamten z lewej to wogóle krzywo upadł"
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów