Sprawdziłem. Stopka była ok dokręcona, czyściłem styki, wszystko domowymi sposobami co mogłem to zrobiłem.
Odeślą, zobaczymy ile posłuży jak nie pozostanie, gwarancja i walka o swoje prawa przez recznika konsumenta i IH, a doświadczenie w tym już mam
Ja wymienialem ossttanio palnik w mojej lampie na Czapskich w Krakowie - 6 miesiecy gwarancja na palnik, 200 złotych - na żytniej chcieli 400 + koszty przesyłek.
Sa oczywiscie inne usterki z lampami których nikt inny tego nie naprawi jak seriws Canona.
Ja wymienialem ossttanio palnik w mojej lampie na Czapskich w Krakowie - 6 miesiecy gwarancja na palnik, 200 złotych - na żytniej chcieli 400 + koszty przesyłek.
Sa oczywiscie inne usterki z lampami których nikt inny tego nie naprawi jak seriws Canona.
Ostatnio o Żytniej, rożne ciekawostki chodzą, ciekawe czy ktoś się wreszcie za to weźmie. Prawda jest taka, że człowiek pozostaje bezsilny bo wszystko mogą mu wcisnąć ale czasami nie ma wyjścia i trzeba zaufać
Mój kumpel miał dokładnie to samo. Żytnia pomogła. Kwota dokładnie taka sama z tego co pamietam. Do tej pory śmiga, więc miejmy nadzieję, że i Tobie będzie smigało.
Mój kumpel miał dokładnie to samo. Żytnia pomogła. Kwota dokładnie taka sama z tego co pamietam. Do tej pory śmiga, więc miejmy nadzieję, że i Tobie będzie smigało.
Squarpi dzięki za pocieszenie :P Nadal oczekuje na przesyłkę z Żytniej, zobaczymy jak będzie w moim przypadku. U tego Twojego kumpla to też tak nagle nawaliło czy były jakieś oznaki wcześniej ?