Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: EX 580II strzela pełną mocą 1/1 niezależnie od ustawień

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bpilewski Zobacz posta
    Sprawdziłem. Stopka była ok dokręcona, czyściłem styki, wszystko domowymi sposobami co mogłem to zrobiłem.

Odeślą, zobaczymy ile posłuży jak nie pozostanie, gwarancja i walka o swoje prawa przez recznika konsumenta i IH, a doświadczenie w tym już mam

Ja wymienialem ossttanio palnik w mojej lampie na Czapskich w Krakowie - 6 miesiecy gwarancja na palnik, 200 złotych - na żytniej chcieli 400 + koszty przesyłek.

Sa oczywiscie inne usterki z lampami których nikt inny tego nie naprawi jak seriws Canona.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adi760303 Zobacz posta
    Ja wymienialem ossttanio palnik w mojej lampie na Czapskich w Krakowie - 6 miesiecy gwarancja na palnik, 200 złotych - na żytniej chcieli 400 + koszty przesyłek.

Sa oczywiscie inne usterki z lampami których nikt inny tego nie naprawi jak seriws Canona.
    Ostatnio o Żytniej, rożne ciekawostki chodzą, ciekawe czy ktoś się wreszcie za to weźmie. Prawda jest taka, że człowiek pozostaje bezsilny bo wszystko mogą mu wcisnąć ale czasami nie ma wyjścia i trzeba zaufać

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Mój kumpel miał dokładnie to samo. Żytnia pomogła. Kwota dokładnie taka sama z tego co pamietam. Do tej pory śmiga, więc miejmy nadzieję, że i Tobie będzie smigało.
    C5Dmk2 | 580EXII | 17-40 | 50 | 85 | 135

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sqarpi Zobacz posta
    Mój kumpel miał dokładnie to samo. Żytnia pomogła. Kwota dokładnie taka sama z tego co pamietam. Do tej pory śmiga, więc miejmy nadzieję, że i Tobie będzie smigało.
    Squarpi dzięki za pocieszenie :P Nadal oczekuje na przesyłkę z Żytniej, zobaczymy jak będzie w moim przypadku. U tego Twojego kumpla to też tak nagle nawaliło czy były jakieś oznaki wcześniej ?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów