Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: iPad do szybkiego przeglądania zdjęć z karty?

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie iPad do szybkiego przeglądania zdjęć z karty?

Do przeglądania zawartości NASa w sieci wystarcza ML player lite . Problemów żadnych nie ma - darmowy i filmy full Hd przez wifi działają bez cięcia..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie Odp: iPad do szybkiego przeglądania zdjęć z karty?

yxplayer2 (na iPadzie) też działa choć niezmiernie rzadko z tego korzystam.
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 27-10-2012 o 11:59

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez savage67 Zobacz posta
    Może trochę niechcący zagmatwałem. Nie wpisałem "edit" przed zdaniem - Sam sobie odpowiem.
    Nie ma kart Eye-fi CF a ja tylko takich używam. Poprzez adapter jak piszesz nie będzie działać, choć niektórym się to udaje ale z problemami. A, że działa z kartami SD to wierzę , naprawdę wierzę . I mam nadzieję, że kiedyś będą CF'y eye-fi.
    Hmmm.. mam od ponad roku jakąś przejściówkę made in china CF->ipad. Działa bez zarzutu (jak się nie trzęsie ipadem przy zgrywaniu, bo oczywiście nie styka idealnie, jak to u chinoli. Chyba czegoś takiego szukasz. Ale to nie jest tak wygodne jak zrzucanie przez eye-fi, do tego musisz zaznaczać za każdym razem które pliki zrzucać, oddzielać jpgi od rawów itp. Generalnie mniej wygodne, ale jest.
    Jarek

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Hmmm.. mam od ponad roku jakąś przejściówkę made in china CF->ipad. Działa bez zarzutu (jak się nie trzęsie ipadem przy zgrywaniu, bo oczywiście nie styka idealnie, jak to u chinoli. Chyba czegoś takiego szukasz. Ale to nie jest tak wygodne jak zrzucanie przez eye-fi, do tego musisz zaznaczać za każdym razem które pliki zrzucać, oddzielać jpgi od rawów itp. Generalnie mniej wygodne, ale jest.
    Z tymi przejsciówkami to tak jest, ze jak podłączyłem do mojego iPada3 jakikolwiek czytnik zewnętrzny na USB, to natychmiast wyskoczył komunikat, że to urządzenie pobiera za dużo prądu i nie będzie obsługiwane - jakiś absurd
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Z tymi przejsciówkami to tak jest, ze jak podłączyłem do mojego iPada3 jakikolwiek czytnik zewnętrzny na USB, to natychmiast wyskoczył komunikat, że to urządzenie pobiera za dużo prądu i nie będzie obsługiwane - jakiś absurd
    No to nie jest tak.. Taką przejściówkę usb-CF to ja też testowałem. Szukasz czytnika CF do iPada. Działa.
    Jarek

Domyślnie iPad do szybkiego przeglądania zdjęć z karty?

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    o! tego mi brakowalo! jeszcze niech sie okaze, ze to cos normalnie potrafi udzialy sieciowe Samby wyswietlic, to wreszcie ta zabawka bedzie miala jakis sens...
    Akustyk, Ace player pozwala na korzystanie z zasobów udostępnionych po smb. Pozwala tez odtwarzać filmy bez konwersji (przynajmniej dla większości formatów) :-)

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów