Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: hit sezonu :D

Domyślnie

gdy telefon zadzwoni podczas fotografowania to funkcja aparatu się wyłącza automatycznie
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 08-07-2011 o 23:35

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

panowie!
    moze to i ironiczne, ze moderator sam nie stroniacy od swinstw robi porzadek, ale oszczedzmy sobie referencji do praktyk seksualnych, nawet w watku o ajcudach.

dziekuje
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprocket73 Zobacz posta
    Wszyscy ci, którzy poszli w stronę obiektywów EF-s teraz żałują - Do epla pasują tylko profesjonalne mocowania EF
    Idę pochlastać się szarym mydłem
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Domyślnie

A gdzie grip i sanki na lampę?
    Swoją drogą myślałem, że to coś na kształt adaptera DOF do kamer wideo, a tu ani słowa o tym.
    C5DIII,| C20/2.8, C28/1.8, S35/1.4, C50/1.4, C100/2.0

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Ciekawe czy ma opcję wyślij obraz LV do dzwoniącego. Stworzą centrum konsultacyjne gdzie zawodowy fotograf będzie mógł naprowadzić jak ustawić kadr żeby powstałe zdjęcie było cudem i wywoływało o oglądających poruszenie do łez. Oczywiście za drobną opłatą infolini typu 0-700

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    To ja coś dodam w temacie http://www.swiatobrazu.pl/fotoreport...etu-23935.html
    Idiotyzm ...
    Ok ale co jest tu idiotyzmem? Artykuł? Reklama? Sam pomysł? Truizm stwierdzeń? Bo to że ktoś robi zdjęcia w pewnych sytuacjach komórą chyba nie jest powodem takiego stwierdzenia?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Ok ale co jest tu idiotyzmem? Artykuł? Reklama? Sam pomysł?
    Pomysł ... już ktoś napisał kto mądry wezmie ze sobą same szkła z zamiarem podłączenia do telefonu ???? I nie wezmie ze sobą z domu body ... to rozwiązanie jest albo dla Id***** albo dla dziwnego lansu .

Używam sprzętu a nawet telefonu tej marki ale niektóre pomysły mnie rozbrajają bo są idiotyczną próbą wyzysku kasy od rzeszy ,,wiernych" fanów marki ...
    EOS + L i kupa gratów ...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Pomysł ... już ktoś napisał kto mądry wezmie ze sobą same szkła z zamiarem podłączenia do telefonu ???? I nie wezmie ze sobą z domu body ... to rozwiązanie jest albo dla Id***** albo dla dziwnego lansu .
    No ale przeca w tym artykule nie ma słowa o żadnym podłączaniu obiektywów - w ogóle czytałeś artykuł do którego dałeś linka i ten komentarz :cool
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 14-07-2011 o 08:39
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Idiotyzmem to jest wyglaszanie takich sadow
    Moim zdaniem do fotografii wojennej to calkiem sprytne narzedzie, nieduze, fotki mozna od razu wyslac, nie wzbudza takich podejrzen jak normalny aparat i pewnie jeszcze ze sto powodow. Jesli goscie ktorzy sie tym zajmuja na codzien mowia ze jest ok, to czemu im nie wierzyc? Reporterka wojenna to specyficzna dziedzina fotografii, to nie moda, ani reklama, ani tez popularna bardzo na forach fotograficznych fotografia slubna. Inne wymagania wydawcow i zupelnie inne warunki pracy.
    A swoja droga osprzet z pierwszego linka zupelnie bez sensu ale czego sie nie robi dla reklamy

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Dla mnie robi się to temat ciekawostka który zmierza nieuchronnie do zamknięcia, w przeciwnym razie zaraz powstanie debata nad wyższością jednych świąt nad innymi.

Zrobili takie coś, każdy już wie. Starczy.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów