Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: hit sezonu :D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Dla mnie robi się to temat ciekawostka
    Tak i jako taki jest w dziale "różności" być może nadaje się do przeniesienia do Hydeparku - w każdym razie nie ma tu nic do zamknięcia.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Racibórz-Schoonhoven

Domyślnie

Hmm....ale nawet gdyby, to ostrość ustawiam manualnie. Spoko. Problemu "nima".
    Ale co do przysłony to i tak muszę zabrać korpus Canona prawda?
    Obiektyw podpinam do body, ustawiam przysłonę, wciskam przycisk głębi ostrości. Trzymając go wciśnięty odpinam obiektyw, wpinam do tego czegoś i robię zdjęcie. Jak przesłona zła to zaczynam całą operację od nowa.
    Mam rację? Czy coś w obiektywach Canona się zmieniło pod tym względem a uciekło mojej uwadze?
    Czyli potrzebuję tak:
    - ajfona
    - "przejsciówkę"
    - obiektyw
    - body

Hmm...to ja chyba wolę dwie ostatnie pozycje a zamiast dwóch pierwszych zabrać lampę.

ps: pytanie z innej beczki: czy do ajfona jest już przystawka aby wsypać mielona kawę? Zaparzy sam? Czy dopiero w kolejnym modelu będzie można o tym marzyć?
    fotografia
    akwarystyka

Dopiero zaczyna Awatar agadam
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Czy jest już na sieci jakiś reportaż wykonany przy użyciu tego "cudeńka"? Chętnie zobaczę
    Aga|Damian

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów