Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: obiektyw canon serwis poznań

Domyślnie obiektyw canon serwis poznań

hej! zepsuł mi się pierścień ostrości w obiektywie canon 50mm 1.4 - można kręcić w nieskończoność, a ostrość się nie zmienia. autofocus tym bardziej nie działa. czy mógłby mi ktoś polecić jakiś serwis, bądź osobę w Poznaniu, która byłaby w stanie to naprawić? czy jednak Warszawa nieunikniona?

byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź

Domyślnie

dzięki, fajna strona, te google! liczyłam na czyjąś rekomendację, opinię, chyba od tego właśnie jest forum

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

przesylajac te strony, automatycznie Ci je rekomenduje, jest jeszcze jeden serwis tani, ale nie moge go teraz znalezc
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ta:
    http://www.fototechnik.pl/
    Ostatnio edytowane przez Rosicky ; 06-07-2011 o 17:25 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

dzięki! po prostu poczułam się zdissowana googlami.pl ;p a ja naprawdę najpierw szukam, a dopiero potem piszę.

Uzależniony

Domyślnie

... że niby jaka się poczułaś..? czy naprawdę trzeba tak kaleczyć ojczysty język?

Podskocz na os. Kopernika, tam w pawilonach na piętrze masz mały serwisik, zrobią Ci to bez problemu.

Domyślnie

dzięki za odpowiedź! niestety w poznaniu nie mają części do obiektywu, kilka dni później poszedł aparat, czyli jednak żytnia.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów