Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: TVN Style : Jak robić piękne zdjęcia ?

Domyślnie TVN Style : Jak robić piękne zdjęcia ?

Witam,

trafiłem wczoraj przypadkiem na serial Jak robić piękne zdjęcia? na tvn style , wygląda na to że emitują to we wtorki o godzinie 20.30. Program wygląda tak, że dwóch amatorów pod okiem kogoś bardziej obeznanego poznaje porady dotyczące foto, w każdym programie chyba inna dziedzina jest.

Zainteresowanych zapraszam do poszukania info o tym i obejrzenia

Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nowe odcinki są emitowane w niedziele o 21.30.
    Ostatnio edytowane przez jahjah1986 ; 06-07-2011 o 10:24 Powód: Automerged Doublepost
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Domyślnie

http://vod.onet.pl/jak-robic-piekne-...55,serial.html
    chyba chodzi o to...
    ...były 2 wcześniejsze odcinki ale widzę że zostały usunięte. w pierwszym odcinku było o portretach a drugim o fotografii ślubnej.

w programie są tylko uwagi dot kadru i kompozycji obrazu oraz sugestie i propozycje wykonania zdjęć.Szkoda że nie nadmienili że to program dla amatorów i że trzeba dużo pracy by osiągnąć naprawdę zadowalające wyniki.Dodatkowo obróbka, zdjęcia które robią amatorzy z małpkami cyfrowymi pokazywane są na ekranie po bardzo dobrej obróbce...teraz znowu będzie wysyp "fotografów" tak jak po szkole fotografii gw.
    Co weekend spotykam w pracy ludzi którzy zaczepiają mnie i mówią że też są fotografami... cokolwiek to znaczy nie wiele wnosi taka wypowiedź.

Ale fajnie że są takie programy tylko czemu wmawiają ludziom że będą pro po obejrzeniu takiego programu?

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Oglądałem w niedzielę końcówkę, tytuł programu jest chyba trochę zbyt patetyczny, ale w sumie coś tam można podejrzeć, zersztą ilość tego typu programów jest tak powalająca, że lepszy wróblel w garści...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez spr Zobacz posta
    (...) tylko czemu wmawiają ludziom że będą pro po obejrzeniu takiego programu?
    bo by nikt nie chciał oglądać
    Ostatnio edytowane przez Bangi ; 06-07-2011 o 10:54 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Ja też oglądałem końcówkę jednego odcinka, ale powiem szczerze, że i tak ten program jest bardzo spoko w porównaniu z tym co inne programy oferują o tej godzinie
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    (...)ten program jest bardzo spoko w porównaniu z tym co inne programy oferują o tej godzinie
    dokładnie!!!

Uprawnienia umieszczania postów