Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: CS2 i nagrywanie zadań

Uzależniony

Angry CS2 i nagrywanie zadań

Witam,
    nagrałem sobie zadanie zmiana rozmiaru zdjęcia i po włączeniu zadania przy trzecim zdjęciu akcja się zatrzymuje,dalej muszę już po każdym zdjęciu "enterować", może ktoś sprawdzić czy ma ten sam objaw?
    inne zadania lecą bez problemu tylko przy zmianie rozmiaru akcja się zatrzymuje
    dzięki
    i pozdrawiam
    Heniek

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Ja rozwiązałem to ... pośrednio, kładąc zszywacz biurowy na "enterze" Spełniło swoją rolę, więc czego jeszcze wymagać?

Uzależniony
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal-Czuba
    Ja rozwiązałem to ... pośrednio, kładąc zszywacz biurowy na "enterze" Spełniło swoją rolę, więc czego jeszcze wymagać?
    Rozwiązałem ten problem bardzo podobnie. Innymi słowy blokując klawisz. Dotyczyło to wprawdzie wersji CS ale też niestety nie znam „inteligentniejszej” metody i nie wiem czym to jest spowodowane.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Nie wiem jakie funkcje macie zapisane w zadaniu , ale jeżeli coś jest za bardzo inne np wymiar zdjęcia , brak zadanej warstwy czy zapisanie w innym folderze to ps zawsze rząda potwierdzenia niezależnie od wersji .

Np . Jeżeli jedna fota , później druga jest zapisana w inny folderze ni ż trzecia to PS rząda potwierdzenia zadania .

Uprawnienia umieszczania postów