Jak dla mnie to słabiutkie. Raz że w zasadzie nic nie przedstawiają, a dwa że jakość też mizerna. Sorry...
300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)
Nie zgodzę się. Te gokarty lepsze niż wiele zdjęć sportowych z rajdów samochodowych, które można zobaczyć na CB. Co do samych zdjęć - jedynka i dwójka bardzo dobre, trójka najsłabsza, czwórka przyzwoita. Nie robię zdjęć sportowych, nie jestem jakoś fanem tego typu fotografii, lecz gokartowa seria jak dla mnie zdecydowanie okej.
A ktory to tor? I jakim obiektywem? Ostatnio mialem przyjemnosć focić na Imoli w Piasecznie. Raczej bardzo ciemno, a efekt imo lepszy niż u Ciebie.
Z tym ze miałem dostęp do świetnych obiektywów.
Edit moderatora: nie wstawiamy swoich zdjęć w cudze wątki galeriowe
Ostatnio edytowane przez Merde ; 05-07-2011 o 15:38
ces - piątka udana, szóstki nie było po co dorzucać.
namoamo - z całym szacunkiem, ale czy ja wiem, czy efekt lepszy u Ciebie? Obiekt pewnie ostrzejszy, ale samo zdjęcie moim zdaniem słabsze od nr 1, 2 czy 5...
pozdrawiam!
@Franek_ - Jasne, bo kadrowo dobre.
Miałem dostępne 24-105 f/4 i 70-200 f/4.
ISO 3200, f/4, czasu rzędu 1/125-1/60 czasami dopalane lampą. Tak więc ciemnica straszna
@namoamo podeślij mi swoją fotkę, bo nie zdążyłem zobaczyć, tak z ciekawości tylko bym zerknął
Dokładnie tor to najbardziej wymagające miejsce do tego typu zdjęć nie jest łatwo coś ustrzelić dla Ciebie polecałbym obiektywy jaśniejsze 2.8 tego 70-200 ewentualnie stałke 50mm do tego typu zdjęć ...
Mam 50 f/1.8 ale AF tragedia jeszcze nigdy mi nie zdążył jakbym chciał. Może fundusze pozwolą po wakacjach na 85 f/1.8
Wysłano z HTC Desire Cyanogenmod 7