gratuluje efektu koncowego - imponujace!;
łyżka dziegciu - widac ostre wycinanie postaci w ostatnim rzędzie - tych na tle muru. Ale ja tylko siedzę przed kompem i krytykuję ...![]()
gratuluje efektu koncowego - imponujace!;
łyżka dziegciu - widac ostre wycinanie postaci w ostatnim rzędzie - tych na tle muru. Ale ja tylko siedzę przed kompem i krytykuję ...![]()
5D, 5Dmk2 BG-E6 | 16-35 IIL | 24-105 ISL | 35L | 50 1.4 | 85IIL | 70-200 2.8 ISL | 100 2.8 Macro | 100-400 ISL
Niech pikanetrii doda fakt iz plik w formacie psb mial 5.14gb. praca z takim plikiem uczy cierpliwosci kazda operacja zanim rostanie przeliczona i zatwierzona zajmuje jakis 15 minut.
uchyle rabka sa tutaj zrobione dwa ujecia
kosciol i ulice dzien wczesniej bez ludzi a ludzie kolejnego dnia. ze wzgledow organizacyjnych nie dalo sie inaczej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
znajdz osobe z "popsuta" twarza. brwi jej sie przesunely :-)
Ostatnio edytowane przez fotosynteza ; 13-07-2011 o 17:04 Powód: Automerged Doublepost
30d / 5d mkII / 16-35 II 2,8 / 50 1,4 / 100 2,0 / 200 2,8 / 550 EX II / metz
o jizass co zrobiłeś z twarzą tej pani w lewym górnym rogu koło pomnika :-)
zdjęcie super i drobne rzeczy/błędy zawsze znajdą się. ciekawi mnie historia związana ze zdjęciem które trzyma dziewczynka na rękach matki - czy to uczestnicy poprzedniego zdjęcia?
Pani obok pomnika stała w cieniu gałęzi.
Jeśli chodzi o dziewczynkę
Sam byłem bardzo ciekawy o co chodzi. Otóż pewni mieszkańcy podczas naszej fotografii znajdowali się na wczasach nad morzem a bardzo chcieli byc na wspólnej fotografii wiec poprostu wnuczka wzięła ich zdjęcie ze sobą żeby też byli obecni. Dowiedziałem się o tym od taty tej dziewczynki, która trzyma zdjęcie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Bardzo drogie. Nie pożyczam. Robiliśmy razem z żoną dwie wersje tego zdjęcia. To co oglądasz to wersja wykonana przez nią.
wiec to chyba jasne, że nie pożyczam.
Ostatnio edytowane przez fotosynteza ; 15-07-2011 o 00:56 Powód: Automerged Doublepost
30d / 5d mkII / 16-35 II 2,8 / 50 1,4 / 100 2,0 / 200 2,8 / 550 EX II / metz
a tak na powaznie to czym bylo robione ? manualna glowica do panoram ? automat z gigapano ? cos innego ?
no i jakis pan z nikonem sie nawet zaplatal
a za nim pewnie dwoch moderatorow [ci w muszkach] z cb pilnuje porzadku)
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
praca rewelacyjna
ps. pan trzymający na rękach chłopca w niebieskiej czapeczce do poprawy (w prawo od dziewczynki ze zdjęciem
Canon EOS 60D; C15-85mm f/3.5-5.6 EF-S IS USM; C50mm f/1.8 II; C55-250 f/4-f/5.6 IS; Speedlite 430EX II; Powershot SX1 IS; Nova 180 AW; Versapack 200 AW
Dziwna jest twarz kobiety która wskazuje prawy dolny róg znaku przejścia dla pieszych.
Ogólnie kilka twarzy jest jakby wklejonych i nie mówie tu o ostatnich rzędach.