Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Fotografia sportowa Canon 70-200 f/2,8 L USM czy 70-200 f/4L IS USM

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pacin1985 Zobacz posta
    a teraz inne pytanie czy mój 450D da rade by porobić fajne foty sportowe ?? Bo być może będę musiał tez zmienić body tylko niestety wchodzi w grę coś używanego chyba będzie to 40D co myślicie o tym by zmienić na używanego . Tylko mojego 450D nie chce się pozbywać zbytnio się do niego przyzwyczaiłem . Być może wejdzie w grę też 50D tylko będę musiał poczekać ze zmiana body do października/listopada
    nie kombinuj tylko rób foty.. robienie fot sportu nie polega tylko na waleniu serią 10 fps.. trzeba też nauczyć się przewidywać co będzie za chwilę lub dwie - i z imprezy lepiej przynieść 3 czy 5 dobrych zdjęć niż 100 przeciętnych.. ja robię sport 5d i wcale nie narzekam, mimo że nie ma 6fpsów jak 40d to jakoś daję sobie radę.. rób foty a nie szukaj wymówek że body masz niedobre.. a jak coś ci nie idzie to daj przykładowe foty to coś poradzimy..
    Przejrzałem Twoje foty - generalnie - dajesz radę serwer trochę kompresuje i to wpływa na jakość ale jest ok.. z 70-200 będziesz miał pociechę - ja bym póki co nie zmieniał puszki.. każdy miesiąc to spadek cen używek
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 10-07-2011 o 22:18
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów