Cytat Zamieszczone przez KuchateK
Applowcom racze poczytac wiecej jak ulotki, testy i bzdury wypisane na stronie appla. Wtedy wyjdzie co kto i ile bierze od innych.
Oj chyba musisz trochę doczytać. Wybacz, ale Twoje informacje są głęboką nadinterpretacją. I to dziwaczną. Pokaż mi pieca z windą na pokładzie, na którym tak - jak w tym momencie - mam uruchomione: Photoshop, Illustrator, InDesign, GG, iChat (AIM), pocztylion, SAFARI (najszybsza przeglądarka internetowa), słucham sobie muzyki pod iTunes, przesyłam 400megówkę via ftp. Spytasz po co? Pracuję - projektuję, ale kiedy czekam na kolejne dane - czytam to forum, rozmawiam z przyjaciółmi. A może chcesz usłyszeć kiedy robiłem ostatnio instalkę systemu? :-> System jeszcze nigdy mi się nie powiesił. I nie doklejają mi się żadne gówna, kiedy przeglądam stronki (nawet erotyczne, choć te nie za bardzo lubię) pod Internet Exploderem, o przepraszam, tego usunąłem z dysku. Mam tylko Safari i Mozillę. A może chcesz usłyszeć jaki to superkomputer? To tylko najtańszy laptop z jedynymi 933 megaherzami... Wiem, że to nie miejsce, ale wybacz, sam się prosisz... :-(