Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: "Najciekawsze zdjęcia National Geographic"

Mieszany widok

Bywalec Awatar Pinek
    Miasto
    MG aka Stąporków (świętokrzyskie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Canonony?
    pierwsze słyszę
    sorry za przejęzyczenie, ale niektórzy lubią być uszczypliwi

Dopiero zaczyna

Domyślnie

To może być ciekawe. Niestety nie oglądałem. A nie wiesz kiedy i czy będą następne odcinki?

Bywalec Awatar Pinek
    Miasto
    MG aka Stąporków (świętokrzyskie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Endriu1 Zobacz posta
    To może być ciekawe. Niestety nie oglądałem. A nie wiesz kiedy i czy będą następne odcinki?
    Będą. Chyba w każdą sobotę o 22:00, nie wiem czy na tygodniu też ale w soboty na pewno

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Fajnie. Trzeba będzie przypilnować emisji i obejrzeć.

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

"Najciekawsze zdjęcia National Geographic" cyklicznie co sobotę o 22.00, a co niedzielę (czyli dziś także) o 21.30 na TVN Style - "Jak robić piękne zdjęcia".

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viqy Zobacz posta
    a co niedzielę (czyli dziś także) o 21.30 na TVN Style - "Jak robić piękne zdjęcia".
    Ogladałem, taka trochę wiedza podstawowa + czasem smaczki. Doświadczony fotograf przekazuje wiedzę (początek programu) zielonym a oni to wprowadzają w życie. Zdjęcia nie są jakiś tak specjalnie dobre.

Krótkie 30min i to nie całe.

Domyślnie

Właśnie skończył się drugi premierowy odcinek "Najciekawsze zdjęcia National Geographic". Dziś w roli głównej Nikons do zdjęć podwodnych 900 kilowych rybek i zatapianego statku (średnio ciekawe), a w drugiej części Nikon i "Kahuna" fotografowały idealną burzę. Z ciekawostek podali, że ta "Kahuna" (nie wiem jak to się pisze) jest aparatem o najwyższej rozdzielczości na świecie, a zarazem najszybszym - uwaga - robi 1.500.000 (milion pięćset tysięcy) zdjęć na sekundę przez 30 sekund (potem się przegrzewa). Waży 700kg i jest reliktem zimnej wojny przerobionym kilka lat temu przez inżynierów NG na aparat cyfrowy i kosztuje 500 tyś $. Niestety pomimo takiego sprzętu nie udało się wykonać idealnego zdjęcia burzy.
    D3

Uprawnienia umieszczania postów