Pokaż wyniki od 1 do 10 z 147

Wątek: Lista propozycji i oczekiwań

Mieszany widok

Domyślnie

A czy ktoś mógłby zamieścić krótki, zwięzły, nie linkowany. przepis na crossa? Uzbierałem kilka fotek, które świetnie się na crossa nadają, jednak odnajdowane w sieci "przepisy" skrajnie róznią się od siebie...
    EOS 90D (w sumie)

Coś już napisał Awatar Brodi
    Miasto
    Warsaw, Poland

Domyślnie

Znalazłem bardzo ciekawe "zdjęcia" - bo to chyba były zdjęcia, ale odpowiednio przerobione tak, że wyglądają tak, jakby były malowane.

Link tutaj: galeria

Czy ktoś mógłby się pokusić o jakiś tips& tricks jak się to robi w PS (a może w czymś innym)? Nie bardzo wiem gdzie to umieścić, ale będę wdzięczny za pomoc. Lubię portrety a te tutaj mają super klimat i są bardzo oryginalne.
    40D | 18-55mm II (kit) | 50 f/1.8 | 70-200 f/4 L USM | 430EX II

Domyślnie cs3 Extendet

Cytat Zamieszczone przez Brodi Zobacz posta
    Znalazłem bardzo ciekawe "zdjęcia" - bo to chyba były zdjęcia, ale odpowiednio przerobione tak, że wyglądają tak, jakby były malowane.

Link tutaj: galeria

Czy ktoś mógłby się pokusić o jakiś tips& tricks jak się to robi w PS (a może w czymś innym)? Nie bardzo wiem gdzie to umieścić, ale będę wdzięczny za pomoc. Lubię portrety a te tutaj mają super klimat i są bardzo oryginalne.
    ---------------------------------
    cs3 extendet - Filter - Brunsh Strokes - prawy górny róg suwaczki i wzory.

5D mk II, 35/1.4 L USM, 50/1.4 DG HSM, 70-200/2.8 L USM, 300/2.8 L IS USM, EX x2, 580 II

Uprawnienia umieszczania postów