Pokaż wyniki od 1 do 10 z 147

Wątek: Lista propozycji i oczekiwań

Mieszany widok

Cool oswietlenie

Tia... ja bym chetnie przeczytal jakis wyklad na temat oswietlenia studyjnego. Wiele przeczytalem ksiazek na ten temat.. ale jakos nie czuje spelnienia.. moze kwestia jest w tym ze trzeba samemu wszystko wyprobowac.. A moze tez dlatego ze lubie ten temat... gra swiatel i cieni..

Nie mam konkretnej propozycji, kto moglby to napisac.. ale moglby pokazac rozrysowanie lamp.. i przyklady zdjec.. wplyw roznych lamp na fotki i efekt..

alez mam wymagania... az mi wstyd...

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PhotoDancer
    Tia... ja bym chetnie przeczytal jakis wyklad na temat oswietlenia studyjnego. Wiele przeczytalem ksiazek na ten temat.. ale jakos nie czuje spelnienia.. moze kwestia jest w tym ze trzeba samemu wszystko wyprobowac.. A moze tez dlatego ze lubie ten temat... gra swiatel i cieni..
    Nie mam konkretnej propozycji, kto moglby to napisac.. ale moglby pokazac rozrysowanie lamp.. i przyklady zdjec.. wplyw roznych lamp na fotki i efekt..
    Właśnie o tym, o co pytasz, są wszystkie książki dotyczące oświetlenia i studia...
    A reszta to naprawdę jest praca i samodzielne ustawianie tych świateł, oglądanie efektów i wyciąganie wniosków. Tu nie da się powiedzieć więcej i nie da się nauczyć od razu, bez próbowania. Koniec, korpka.

Uprawnienia umieszczania postów