Kraszan, bardzo ciekawy pomysł, tylko zgodnie z regułami powinieneś kogoś zaproponować. Masz jakieś sugestie, kto mógłby taką lekcją nam zrobić?
Jestem świeżutki na forum, więc użytkownika nie zaproponuję - nie wiem, czy taki fotograf tu egzystuje...
Ja bardzo chętnie bym przeczytał o fotografii koncertowej.
bardzo mi się wykłady podobają, jednak uważam że świetną sprawą byłoby przygotowanie ich w stylu tych z radiantvista.com - dużo łatwiej i przyjemniej słuchać jak ktoś coś mówi i pokazuje w akcji niż to wszystko czytać... hosting plików wideo nie powinien sprawiać problemów - choćby videos.google.com lub youtube.com
Pozdrawiam,
Robert
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Po przejrzeniu galerii Tomka jestem zdecydowanie za.
A ja baaaardzo chciałbym coś o obróbce fotek, szczególnie ślubnych. Czyli jak z fotki prosto z puszki(info w jakich warunkach i z jakimi parametrami zrobione) uzyskaliście takie a nie inne rezultaty gotowe do druku.
Wiem, że ślubne fotki to tajemnica głęboko strzeżona(rzekłbym "tajemnica zawodowa") ale prosze podzielcie sie takimi informacjami z młodszymi adeptami tej sztuki![]()
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
siema. W harmonogramie jest napisane ze czekamy na fotografie Lonely Wolf
czy to jest mozliwe ze napisze lekcje;>
pozdrawiam