Pokaż wyniki od 1 do 10 z 147

Wątek: Lista propozycji i oczekiwań

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Ja orginalny nie bede i proponuje (czyt. DOMAGAM SIE) wykładu Czachy nt. swojego streetphoto.
    Masz u mnie piwo jak sie podejmiesz :}

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

zapraszam wszystkich do lektury i dyskusji na temat nowej lekcji w naszym dziale autorstwa Rafała Gawełdy vel Ptaku o fotografii ptasiej. LINK.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Bywalec

Domyślnie

nie wiem czy wszyscy, ale pewnie większa część stałych forumowiczów oglądała galerię oraz zdjęcia jakie zafundowała nam kasia osuch ( katosu ). dla tych, którzy jeszcze nie widzieli jej prac: http://canon-board.info/showthread.php?t=23332 ...

no i tutaj oczywiście rodzi się prośba do tej młodej i utalentowanej dziewczyny, aby wskazała nam kilka cennych porad odnośnie kropelek wody z którymi wyczynia CUDA (:

Bywalec Awatar Veene2
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja bym bardzo chcial (i moze ktos wsrod nas jest kto robi tego rzeczy) poznac tajniki robienia zdjec reklamowych - najchetniej butelek Cos tam sobie probowalem i jestem zalamany... pomocy

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Nie mogłem nigdzie znalesc na forum - jak robic HDR w photoshopie - jak wygląda obróbka takiego zdjęcia
    Mniej sprzętu, więcej talentu.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Voith Zobacz posta
    Nie mogłem nigdzie znalesc na forum - jak robic HDR w photoshopie - jak wygląda obróbka takiego zdjęcia
    Moze to sie nada?

http://canon-board.info/showthread.php?t=16522

Piłaś
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio Zobacz posta
    Ja orginalny nie bede i proponuje (czyt. DOMAGAM SIE) wykładu Czachy nt. swojego streetphoto.
    Masz u mnie piwo jak sie podejmiesz :}
    Podpisuje się pod tym i mam taką propozycje aby ktoś przygotował wykład na temat "Fotografii Koncertowej". Parę fotografowanych koncertów mam na swoim koncie, ale dopiero zaczynam. Czy mógłby ktoś coś takiego przygotować?
    Pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar maciegg
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piłaś Zobacz posta
    Podpisuje się pod tym i mam taką propozycje aby ktoś przygotował wykład na temat "Fotografii Koncertowej". Parę fotografowanych koncertów mam na swoim koncie, ale dopiero zaczynam. Czy mógłby ktoś coś takiego przygotować?
    Pozdrawiam
    Dwa dni temu robiłem fotki na koncercie - wystęowało moje dziecko, więc potraktowałem sobie imprezę trochę treningowo. Naprawdę ciężki kawałek chleba. Przyłączam się do prośby kilka razy już się pojawiającej - fotografia koncertowa Tomka Golińskiego. Szczególnie interesująca jest dla mnie współpraca lampa/aparat.
    pozdrawiam
    Canon

Uprawnienia umieszczania postów