Pokaż wyniki od 1 do 10 z 147

Wątek: Lista propozycji i oczekiwań

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

nie udal mi sie przez flasha podkrasc imageow, wiec zrobie to troche inaczej

www.grabek.pl

fotografia slubna > plener dla odwaznych . zdjecia od 1 do 9.

Poza tym chetnie posluchalbym jak Jarek znajduje pomysly, jak to jest z wykonaniem od strony technicznej, jak radzi sobie w ciemnych kosciolach, wiesz takie "zwierzenia fotografa slubnego" mielismy juz lekcje o reportazu jako takim, mielismy landszaft, byla przyroda, czas moze na reportaz slubny w dobrym wydaniu ?
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    nie udal mi sie przez flasha podkrasc imageow, wiec zrobie to troche inaczej

www.grabek.pl

fotografia slubna > plener dla odwaznych . zdjecia od 1 do 9.

Poza tym chetnie posluchalbym jak Jarek znajduje pomysly, jak to jest z wykonaniem od strony technicznej, jak radzi sobie w ciemnych kosciolach, wiesz takie "zwierzenia fotografa slubnego" mielismy juz lekcje o reportazu jako takim, mielismy landszaft, byla przyroda, czas moze na reportaz slubny w dobrym wydaniu ?
    jestem za. zdjecia (pomysly) robia wrazenie, a umiejetnosci fotografa - wprawiaja w kompleksy... czekam z niecierpliwoscia
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Uprawnienia umieszczania postów