200mm to jest zapiete, tam to jest zestaw IS do tego - po uzyciu ruchy staja sie plynniejsze i tak nie telepieZamieszczone przez K2_verti
![]()
200mm to jest zapiete, tam to jest zestaw IS do tego - po uzyciu ruchy staja sie plynniejsze i tak nie telepieZamieszczone przez K2_verti
![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Na oko to raczej 750, i to dosyć ciemne.Zamieszczone przez K2_verti
Nie ma jak dobre, jasne tele, nawet taka pięćsetka (-:
W zestawie do tego "szkła" brakuje otwieracza do dekielka i przejsciówki usta-"szkło". No chyba że ktoś chce robić makro i odwrotnie "szkło" trzymać przy Body bez przejsciowki ;-)
Ja na swojego sylwestra zabieram ustandaryzowany unijnymi normami 700mm (bardzo jasny) w cenie jakiej kiedyś było 750mm (rownie jasne) :/
A my na to mówiliśmy: pierścienie pośrednie.Zamieszczone przez gonzo44
I na plenerku analogowcy mieli zawsze kilka przy sobie, takie po filmach (-:
Najlepsze są od fuji, bo nie mają zewnętrznej obwódki i nie leje się na boki.
Ten rok uważam za bardzo udany, gdyż wreszcie zacząłem poważnie realizować swoje pasje, udało mi się w 2005 kupić dSLR'a ... to w ogóle fajny rok był![]()
wszystkim życzę by otwierali takie 700 z gazem i hucznieZamieszczone przez gonzo44
ja tam swoją 500 już dawno otworzyłem
i jest całkiem - ostra, klarowna i zanika GO po kilku mocniejszych
![]()
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)
Nowy Rok ...cóż przyniesie ....może elki , może nowe lampy zobczymy . Mam nadzieję że wszystkim Forumowiczom przyniesie szczęście . Bo szczęście jest najważniejsze !!! Ludzie na TITANIKU mieli pieniądze , mieli zdrowie .zabrakło tylko szczęścia , którego życzę wszystkim .
Bawmy sie !!!!!!!!!:
![]()
Wszystkiego..... wszystkim
ps
byle nie Nikona![]()
jak w prezencie to moze być i nikon , sprzeda się i kupi CANONA ;-)