....a w 2005r. zrozumialem, ze fotografia daje mi satysfakcje oraz ..............
Pisze tutaj po raz pierwszy...........
Wszystkim zycze szampanskich nastrojw oraz szalonego wyluzowania jak np na ponizszym zdjeciu :-D
....a w 2005r. zrozumialem, ze fotografia daje mi satysfakcje oraz ..............
Pisze tutaj po raz pierwszy...........
Wszystkim zycze szampanskich nastrojw oraz szalonego wyluzowania jak np na ponizszym zdjeciu :-D
Ooo, widzę że mamy wątek życzeniowyMnie fotografia zaczęła kręcić jakoś w '98. Ale 2005 był dosyć rozwojowy (za to mu dziękuję). Na życzenia będzie jeszcze czas...
mnie fotografia kręci trzeci rok z czego pierwszy świadomiejestem jeszcze świerzaczkiem jeśli chodzi o foto ale przynajmniej w 2005 zorientowałem się że chyba napewno chciałbym żeby moje życie równało się fotografii...
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
:wink:Zamieszczone przez Il fuoco
A ja jestem userem CB od 2005 roku. I rzeczywiście ten rok rozkręcił moją pasje fotografania. Na razie głównie teoretycznie ale życzę sobie, żeby rok 2006 był rokiem przekuwania teorii w praktykę
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
dla 2005r. dziękuję za 350Deh... ale w 2006r. życzę sobie i Wam żeby to wszystko jednak troche potaniało i było dostępne dla KAŻDEGO
![]()
tak jeszcze chyba nie było nigdy żeby dobry sprzęt dla pasjonatów i profesjonalistów był dostępny dla każdego... ceny mogłyby spaść ale nie odrazu "dostępne dla każdego". jednak za tą cenę wie się że ma się coś czego umie się używać a i trzeba się nauczyć jak tego używać. dla każdego to są serie Axxx i powiedzmy S2ISZamieszczone przez yogi-bear
![]()
napewnoZamieszczone przez kami74
:wink:
Rok 2005 był dla mnie przełomowy, ponieważ moja torba foto wzbogaciła się o kolejny kilogram czyli 350D ;] Wszedłem w nowy wymiar fotografi, dotychczas nie znany analogowcom. Stawiam w niej pierwsze kroki, niepozorne jak narazie, ale zamierzam się rozwijać i dążyć do tego aby mój warsztat był jak najlepszy. Czego i Wam również życzę !
Zarejestrowałem się również na CB, poczytalem, popisałem nieco i moja wiedza znacznie sie powiekszyła. Z tego miejsca chciałbym podziekować tym wszystkim którzy tworzą społeczność forumową na Canon Board,pomagają, podpowiadają i po prostu uczestniczą w dyskusji a także robią wszystko aby na CB nie wiało nudą. Dzięki !
Z okazji Nowego Roku, życzę Wam tego czego wy sobie !
pucha i grucha
polemizował bym ale nie róbmy OTZamieszczone przez Il fuoco
szampańskiego!
dla kazdego..............hmmm.......kazdy mialby 85mm 1.2 L i fotografowal ceglyZamieszczone przez yogi-bear
........utopia...........