Dosiego roku (bardzo lubię to określenie) yogi![]()
Dosiego roku (bardzo lubię to określenie) yogi![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
ja tam sie na temat mojej biografi nie bede rozpisywał.... poprostu od małego mnie ciągneło do zdjęc
DOSIEGO ROKU !!![]()
No coz... To ja dla odmiany sie pochwale...
Rok sie konczy a mnie 4 godziny temu urodzil sie syn
Teraz bedzie tematem moich fotografii...
BTW Dosiego 2006 roku!!!
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX
Ja nie bede nikomu zyczyl w 2006 roku dobrego swiatla, bo niedawno tak powiedzialem znajomym wybierajacym sie na nocny plener. Mieli nieprzyjemnosci z karkami, gaz sie przydal. Dlatego majac na uwadze to wydarzenie nie chce zabruzdzic nikomu CAŁEGO roku i poprzestane tylko na: Duzo szczescia zdrowia i pieniedzy. Szczescia do sytuacji, zdrowia do wypadów i pieniedzy na to cholerne hobby.
Canonet GIII 17 QL
W nadchodzącym roku życzę wam drodzy forumowicze:
12 miesięcy bezawaryjności sprzętu,
52 tygodni radości z focenia
365 dni satysfakcji ze zdjęć
8760 godzin pracy kart pamięci
525600 minut bez problemów z AF
31536000 sekund odczuwalnej ,,świetlistości''![]()
Fajne fajneZamieszczone przez -=Festyk=-
A mnie 2005 rok zafundował 350d i pare gratów do niego
Bardzo fajny roczek był, oby 2006 zaowocował dalszą rozbudową systemu i dobrymi zdjęciami czego Wam i sobie życzę :-D
Canonowcem i dslrowcem jestem dopiero od miesiącaFocę od dwóch latek, ale tak na dobrą sprawę świadomie będize dopiero teraz - kiedy mam dslr
Tak przynajmniej sądzę.
Życzę wszystkim właśnie tego (słowa zapożyczone z innego forum):
...modeli i modelek ktore nie glupieja na widok obiektywu, zycze wam aby reporterka nie konczyla sie urazami ciala, aby poranne plenery zawsze upiekniala kawa z termosu, aby wieczorne plenery konczyly sie piwkiem z przyjaciolmi, aby trudne warunki na zmiane obiektywu nigdy nie owocowaly brudna matryca, ani piachem rysujacym film, aby baterie rozladowywaly sie tylko wtedy kiedy nie focicie nic istotnego i jestescie w domu, aby robiac makro nigdy robal nie rozgniotl sie szklem, aby GO byla zawsze po waszej stronie, aby slonce bylo zawsze pod kątem 45stopni, aby polar nigdy nie oszukiwal AF ani pomiaru, aby zle wywolane odbitki były niewaszymi odbitkami...
Oraz zycze duzo rozwagi przed nasikaniem spustu i jak najwiecej czasu na przemyslenie kadru i idealne zmierzenie światła. Abyscie na analogu nie marnowali zadnej klatki, a na cyfrach nie marnowali czasu na zgrywanie zbednych zdjec.
Poza tym, zycze wszystkim dSLRa z duza matryca, malymi szumami, kompletu stałek i dwóch dobrych zoomow, lampy z LP powyzej 50, dobrego zestawu makro, wiecznych baterii, niebrudzacych sie filtrow, statywu na ktorym mozna siadac, a ktory wazy 2kg oraz wygodnej torby i zawsze takich warunkow, jakie sobie zazyczymy!
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L