Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Bentley Continental czy Aston Martin?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main,DE

Domyślnie

Nie gram w Lotto , i w zasadzie nie zastanawiałem się nad takimi dylematami, jednak gdybym dysponował sianem to nie zastanawialbym się długo i wybralbym BMW 5 G-Power 700 PS i tyle na temat... Żadny bentley czy aston nie dorowna niemieckiej technice samochodowej. Tylko i wyłącznie Made in Germany!!!!!!
    C5D C28 C50 C85 S15-30 11.05.09 pożegnałem Nikosia ....

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jendryn Zobacz posta
    Nie gram w Lotto , i w zasadzie nie zastanawiałem się nad takimi dylematami, jednak gdybym dysponował sianem to nie zastanawialbym się długo i wybralbym BMW 5 G-Power 700 PS i tyle na temat... Żadny bentley czy aston nie dorowna niemieckiej technice samochodowej. Tylko i wyłącznie Made in Germany!!!!!!
    Raczej "żaden".
    Poza tym tu raczej nie chodzi o moc jaką posiadają rzeczone auta, a skoro moc jest priorytetem to może wahadłowiec? Byłoby tych koników ze 12 milionów...
    A w Bentley'ach też masz niemiecką technologię. Silnik V12 robiony przez VW o ile się nie mylę.
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Bywalec
    Miasto
    Pommern

Domyślnie

Bentley jest własnością Volkswagena, więc jak najbardziej to niemiecka technologia.
    EOS 5, 500N, 400D, 50D

Bywalec
    Miasto
    Ostrołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    Raczej "żaden".
    Poza tym tu raczej nie chodzi o moc jaką posiadają rzeczone auta, a skoro moc jest priorytetem to może wahadłowiec? Byłoby tych koników ze 12 milionów...
    A w Bentley'ach też masz niemiecką technologię. Silnik V12 robiony przez VW o ile się nie mylę.
    A nie W12?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Aston ma silnik od Toyoty i chyba nawet więcej detali http://www.astonmartin.com/cars/cygnet dlatego coraz częściej zaglądam na stronę http://www.morgan-motor.co.uk/carpag...persports.html jak tak wszyscy szukają oszczędności to może się okazać, że Bentley ma kluczyki i klamki od Skody.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Aston ma silnik od Toyoty i chyba nawet więcej detali http://www.astonmartin.com/cars/cygnet dlatego coraz częściej zaglądam na stronę http://www.morgan-motor.co.uk/carpag...persports.html jak tak wszyscy szukają oszczędności to może się okazać, że Bentley ma kluczyki i klamki od Skody.

Zdecydowanie brałbym astona. Klasa sama w sobie

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Aston ma silnik od Toyoty i chyba nawet więcej detali.
    Cygnet to tylko sposób na przeżycie w świecie globalnego ekoterroryzmu ;-)
    Mały silniczek obniży nieco średnią emisję CO2.
    Naszczęście współpraca z Toyotą ograniczy sie tylko do tego modelu.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

A za jakiś czas okaże się, że nowa Supra, Celica lub MR2 podobna jest do...ale tylko podobna...Ten tył wygląda jakoś znajomo http://www.motoblog.com.pl/2008/12/3..._laguna_coupe0 :-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Cygnet to tylko sposób na przeżycie w świecie globalnego ekoterroryzmu ;-)
    Mały silniczek obniży nieco średnią emisję CO2.
    Naszczęście współpraca z Toyotą ograniczy sie tylko do tego modelu.
    Wiesz "współpraca" to ciekawe słowo w kontekście takiego kolosa jak Toyota. Ja to zawsze się boję jak jakaś znana historyczna marka ma romans z takim koncernem. Bardzo często jedno kończy smutno...... zawsze wiadomo które :rolleyes:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz "współpraca" to ciekawe słowo w kontekście takiego kolosa jak Toyota. Ja to zawsze się boję jak jakaś znana historyczna marka ma romans z takim koncernem. Bardzo często jedno kończy smutno...... zawsze wiadomo które :rolleyes:.
    Właściwie to użyłem złego słowa, "naszczęście". Pieniądze Toyoty bardzo by pomogły,a nie wierzę iż by coś groziło marce Aston Martin. Wystarczy popatrzeć co VW zrobił z Lambo czy Bentleyem. To takie motoryzacyjne szachy

Uprawnienia umieszczania postów