Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: Bio 100

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Odbyłem dziś rozmowę ze swoim samochodem. Zupełnie do niego ta argumentacja nie trafiła.
    One takie są - żadnych negocjacji jak z żoną .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    One takie są - żadnych negocjacji jak z żoną .
    To nie tak. Powiedział, że nie jest rasistą i jest mu obojętne, jakiej narodowości jest paliwo. Mnie przekonał.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Domyślnie

nie pisałem, że mam silnik 2,5l mam 2.0 primere pali 9l benzyny lub 11 gazu
    miasto jak miasto kumpel jadąc do pracy jedzie przez centrum Łodzi w godzinach szczytu
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Domyślnie

szuler no to niezły wynik, swoja drogą ciekawy jestem jak wyglada twój styl jazdy że tylko tyle Ci pali.

Ja jeżdżąc 1,9 dość spokojnie i głownie w nocy mam10l/100km -mowa o benzynie 115km

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

tankowałem ON verva - silnik jak by ciszej pracuje, ale spalanie takie samo jako na normalnym ON... - więc po co przepłacać. BIO nie zatankuje bo za bardzo mi śmierdzi przypalonymi plackami/naleśnikami. Przy spalanie 7litórów/100km ropniaka o zawrotnej mocy 75KM i masie ponad 1200kg nie mam co marudzić, pamiętajcie zawsze można sobie VAT odliczyć z ropki i jest taniej.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuler Zobacz posta
    no proszę poj. 2,5l i spalanie 15l to chyba by musiał mieć ponad 250 koników i podłoga
    mi mój pali 9l benzyny 11l gazu przy cenie 2,19 wychodzi 24 zł/100km do tego co roczny przegląd techniczny droższy o 60 zł proszę
    znajomemu honda CRV (tak to się chyba nazywa) pali 10l ropy, a drugiemu bmw 320D w automacie 13l są wyjątki oszczędności
    A mnie Honda CRV pali 9l benzyny (niewiele miasta).

Natomiast Toyota RAV4 3.5l 269KM V6 pali 12.4l w miescie. To jest technika a nie jakieś tam niemieckie smierdziuchy i turbo wynalazki.

A powaznie, to jak ktoś jest zdolny i ma tzw. ołowianą stopę to i 20l spali.

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obcy21 Zobacz posta
    pamiętajcie zawsze można sobie VAT odliczyć z ropki i jest taniej.
    Ale to chyba tylko mając firmę?

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Az dziwie się ze temat jeszcze istnieje, i modzi go nie zamknęli tak jak by to było kiedyś.

Benia jest dobra zima (przy odpalaniu), ropniak latem (w korkach).

Wiadomo że trzeba unikać złego paliwa, po 3-4latach na lpg filtr nie był jakoś bardzo brudny ale to zaleta dobrego gazu.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez retter Zobacz posta
    Az dziwie się ze temat jeszcze istnieje, i modzi go nie zamknęli tak jak by to było kiedyś.
    http://www.canon-board.info/showpost...8&postcount=14
    Pkt 4.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Wiem wiem ale jeszcze nie tak dawno pamiętam sytuacje gdzie zamykano watki nie związane z foto, sam byłem bardzo przeciwny temu. Jeden z modów nawet pokazał czym się kończy taka wolność czytaj wątek o muszli klozetowej.

Bo forum a raczej inni userzy mogą pomóc radą czy słowem w takich czy innych poważnych tematach, a nie dowcipem znudzonego wielbiciela kawałów:/ bez obrazy.

I jak pokazało mamy też specjalistów z innych dziedzin od których można sie dowiedzieć wiele rzeczy i bardzo dobrze !!!! Wartość dodana co prawda nie foto ale bardzo przydatna przy foto.

Wracając do ON vs PB+LPG, możecie polecić jakiś dobry rzeczowy poradnik jak prawidłowo obsługiwać LPG i ON ?
    Bardzo wiele problemów właśnie z tego wynika, z niewiedzy użytkownika.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów