Hie hie.Zamieszczone przez stdanielo
Mój przeciągnął coś koło 150 filmów, a wygląda na pewno nie gorzej niż ten na zdjęciach (-:
Ciekawe czy tez mogę o nim napisać ,,prawie nieużywany''.
Hie hie.Zamieszczone przez stdanielo
Mój przeciągnął coś koło 150 filmów, a wygląda na pewno nie gorzej niż ten na zdjęciach (-:
Ciekawe czy tez mogę o nim napisać ,,prawie nieużywany''.
Wlasnie sprawdzilem ceny w Niemczech, i mozna go dostac bez roblemu za 290 Euro, przy obecnym kursie to ok. 1100 zl, czyli nie ma sie co pchac w uzywki.
Witam
Posiadame fotke 13x18 i musze zrobic odbitke. Niestety nie mam jej w wersji elektronicznej tylko na papierze.
Czy jest sens skanowac i pozniej drukowac , czy uzyska sie tak dobry rezultat jak na oryginale ? Jezeli tak to w jakiej rozdzielczosci skanowac ? (1200x1200 wystarczy ?) Mam takie urzadzonko do skanowania http://www.komputronik.pl/Drukarki/B...elny,id,48210/
Canon 450D + 18-55 IS + 55-250 IS, Sandisk SDHC EXTREME III 4GB
Ja na skanerach i ich jakości się nie znam ale mam jeszcze inny prosty sposób, możesz zrobić fotkę tej fotce. Masz 450d który daje obraz o sporo większej rozdzielczości niż 1200x1200, możesz zrobić nawet kilka fotek tej fotki przy różnych ustawieniach sprzętu i sprawdzić czy taka jakość Ci wystarczy. Ja kiedyś próbowałem tak robić i mnie to wystarczało.
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
wiesz chyba fatwiej zeskanowac niz robic fotke fotce (oswietlenie , blysk lampy itp) Fotka na pepierze blyszczacym wiec moga byc jakies odbicia itp
Canon 450D + 18-55 IS + 55-250 IS, Sandisk SDHC EXTREME III 4GB