Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Jak To naświetlić?

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

dokładnie ,pytanie są tu takie ze na wiele z nich odpowiedzi mozna wyczytac w instrukcjach obsługi sprzętu czy prostych ksiazakch o fotografi ale sie nie chce ,odpowiedz koledze jak sie robi takei zdjecie i juz po co offtopujesz wątek, w kazdek miejscowości są jacyś zapaleńcy czy grupy fotograficzne ,nie fajniej by sie podłączyć do kogoś i sobie w praktyce dla przyjemności rozkminic temat praktycznie niz pytać na forum.Sorry zapomniałem ze jest jeszcze grupa zawodowców przy urzedach pracy tych co działalnosc otworzyli z dotacji i śluby robią nie mając pojecia ale to niech sie w tych urzedach pytają tych co im te dotacje dali :-D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    kolas .jedna lapmpa z niezaduzym sofboxem blisko modelki i blenda a jak jesteś sam to druga lampa zamiast blendy,od tego bym zaczął ,trzymaj sie :-)
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 15-06-2011 o 20:16 Powód: Automerged Doublepost
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

kolas
    Guest

Domyślnie

analogforever dzięki za podpowiedź. Tak jak pisałem wcześniej chciałem się tylko upewnić czy myślę w dobrym kierunku. Bardzo dużo czytam artykułów z przykładami o studiu ale teoria to za mało a w studiu byłem raz w życiu. Za tydzień będę ćwiczył i się uczył;-) Pozdrawiam

Domyślnie

analogforever wcześniej nawet nie potrzebowali dotacji z UE, żeby klepać tragicznej jakości śluby i dalej się trzymają. A jakie piękne te zdjęcia z drukowanymi tłami w studio. Nie wiem po co szykanować tych dotacyjnych, nie każdy wziął kasę na foto bez wcześniejszego podszkolenia warsztatu.

Żeby nie było - nie dostałem dotacji(w tym roku obcięli i niestety nici mi z tego wyszły, tylko czas zmarnowałem...).
    Ostatnio edytowane przez Kanghoy ; 15-06-2011 o 23:11
    google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.

Początki nałogu Awatar grzegorzki
    Miasto
    Cavan / Kielce

Domyślnie

dosc podobne oswietlenie - strobox
    6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
    Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kanghoy Zobacz posta
    analogforever wcześniej nawet nie potrzebowali dotacji z UE, żeby klepać tragicznej jakości śluby i dalej się trzymają. A jakie piękne te zdjęcia z drukowanymi tłami w studio. Nie wiem po co szykanować tych dotacyjnych, nie każdy wziął kasę na foto bez wcześniejszego podszkolenia warsztatu.

Żeby nie było - nie dostałem dotacji(w tym roku obcięli i niestety nici mi z tego wyszły, tylko czas zmarnowałem...).
    nie no oki ,wszystkich nie wrzucam do jednego worka,ale wysyp gniotów ślubnych ostatnio jest zastraszający duzy ,wiem ze kiedys tacy tez byli i dalej egzystują dobrze,mam nawet takiego kolo siebie ,niereformowalny od kiedy pamietam ten zakład, a to juz ze 20 lat spoko :-D
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów