Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: Jakość odbitek w empiku - skandal

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anna-bio Zobacz posta
    Ostrzegam wszystkich przed wywoływaniem zdjęć w empikfoto. Odbitki , które wykonane - ich jakość - to jest zupełny skandal...
    Kilka miesięcy wstecz robiłem fotoksiążki w Empiku (bo mieli promocję) i są zaj...
    Zero problemów o których piszesz, ale może z odbitkami jest inaczej.

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    Kilka miesięcy wstecz robiłem fotoksiążki w Empiku (bo mieli promocję) i są zaj...
    Zero problemów o których piszesz, ale może z odbitkami jest inaczej.

Pozdrówka!
    Bo to kwestia szczęścia ostatnimi czasy. Lat temu 10, empik słynął z wysokich standardów. Myślę że problem leży w braku dobrych laborantów, albo "krocie" które dostają za swoją pracę sprawia że gdzieś pod sercem mają swoje obowiązki.

Pozdrawiam.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Bo to kwestia szczęścia ostatnimi czasy. Lat temu 10, empik słynął z wysokich standardów. Myślę że problem leży w braku dobrych laborantów, albo "krocie" które dostają za swoją pracę sprawia że gdzieś pod sercem mają swoje obowiązki.

Pozdrawiam.
    Dokładnie, 5-6 lat temu kiedy wywoływałem zdjęcia, to były takie jakie powinny być - nawet przy nie skalibrowanym ekranie. Jakość usług gwałtownie spadła gdy wywołałem 5 zdjęć z nocnego fotografowania - nocy po muzeach. Wybrałem sobie najciekawsze ujęcia (gdyż nie wywołuję masy tylko wybrane) no i się przejechałem. Wzrósł mi szum na zdjęciach, kolory zrobiły się martwe.

Jako, że siostrzyczka uczyła w szkole empik, zgłosiłem się do szefostwa. Stwierdził, że postarają się poprawić i po sprawie. Poprawili mi zdjęcia i wyszły takie jak trzeba.

Jednak bulwersujące jest, to iż wymagało mojej interwencji. Tak jak powiedział prezes, mamy cięcia...

Uprawnienia umieszczania postów