Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Jak to zrobić???

Domyślnie

kurcze źle mnie zrozumieliście, zmierzam do tego że autor wszedł na forum założył z bomby temat nawet nie szukając bo od kogoś usłyszał że takie zdjęcia można robić tylko canonem więc będziemy wiedzieć jak to obrobić.
    Dostał receptę i już tu nie zajrzy.
    Ale do czego zmierzam. Obecnie lenistwo i niezaradność jest ogromna a my to popieramy robiąc coś za kogoś.
    Kiedyś otrzymałem wiadomość od bardzo zainteresowanej osoby bym przesłał jej akcje do zrobienia takich kolorków jakie mam na zdjęciach i takiego bw.Trochę mnie to załamało szczerze mówiąc

Domyślnie

Wlazłem tu przypadkiem A że i o mnie tu już była mowa, to zapraszam na videotutorial mojego skromnego autorstwa, może się wam przyda, ja całą wiedzę zdobywałem właśnie z for, często wyśmiewany za głupie pytania też byłem, dlatego uważam że należy się wiedza dzielić bez względu na to czy ktoś wie co to RAW czy nie, jeśli potrzebuje pomocy to pomagam...

http://www.youtube.com/watch?v=ellEaK3Wsz0

pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Domyślnie

Zajc, bardzo fany tutorial Widze ze uzywasz w sumie trzech programow. Ja poki co rozgryzam color efex i jeszcze nie ogarniam jak przelaczyc sobie pozniej to do ps-a, bo poki co zapisuje jedynie jako jpg i pozniej dopiero odpalam w ps-e..

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witaj "zajac4"! Śledziłem Twoje zmagania na forfoto.pl.
    Dzięki za tutorial

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baldhead_72 Zobacz posta
    Witaj "zajac4"! Śledziłem Twoje zmagania na forfoto.pl.
    Dzięki za tutorial

Mozesz podlinkowac do tego forum/watku ?

Domyślnie

Da_FreaK: http://www.forfoto.pl/showthread.php?tid=11652
    już 40.000 odsłon mówi samo za siebie

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

zajac4 jestem Twoim fanem , od dłuższego czasu podglądałem wątek na forfoto i preset Matt's Cutting Edge to jest super sprawa, oczywiście zawsze eksperyentuję po jego załadowaniu z suwakami bo często się go nie da tak o zastosować, ale jak dla mnie bomba , zresztą ostatnie foty w moich galeriach były tym traktowane

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów