Proszę CięZamieszczone przez mmsza
![]()
Tak łatwo sfotografujesz mojego psa biegającego w piwnicy ?
Proszę CięZamieszczone przez mmsza
![]()
Tak łatwo sfotografujesz mojego psa biegającego w piwnicy ?
...
on jest czarniejszy niz venio nawet![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Chciałem ułatwić zadanie, ale skoro jeden z kolegów zaproponował zamiast śniegu piwnicę ... :wink:Zamieszczone przez mmsza
Zamieszczone przez mmsza
to może zanim go sprzedasz to znajdziesz chwilę ...Zamieszczone przez mmsza
bo chętnie bym obadał oba szkła :wink:
...
Odezwę się na początku roku ;-)Zamieszczone przez mmsza
...
Na takie okazje lepiej miec baterie stalek: Sigma 20 1.8, Canon 35 f2, Canon 50 1.8, Canon 85 1.8Zamieszczone przez Jac
![]()
nie chcialem tego pisac.. bo watek o dwoch zoomach, ale ja daze do takiego zestawu, tylko prawdopodobnie zacznie sie od 24/1.8... i konczy sie dalej ;-)....Zamieszczone przez Vitez
Czyli jesli spacer zoom (spacery naogol sa w dzien) to bierz 24-105, a jesli nie tylko spacer zoom to 24-105 i kilka stalek.. lub 24-70 i kilka stalek do zadan specjalnych...
Na początku było o stałkachZamieszczone przez Jac
![]()
Zestaw będzie uzupełniony napewno o EF 85
a dalej to myśle czy bardziej jest mi potrzeba "na dole" i EF 24
czy też EF 135![]()
...
ta bylo ;-)Zamieszczone przez _ARTI_
ale niewazne co bylo wazne co jest.Zamieszczone przez _ARTI_
tak jak pisalem jesli specerujesz glownie w dzien, i masz w planach kupno lampy (np na imprezy domowe) to ja bym kupil 24-105 jesli rzadko chodzisz na koncerty itp imprezy to dokup stalki (85 i 135), ktore przydadza ci sie tez w innych sytuacjach... jesli czesto chodzisz na konserty to 24-70 i stalki tez sie moga przydac...
aZamieszczone przez Jac
to pies ? ;-)uzupełnione w przyszłości EF 85
Co do lampy i stałek nie mam wątpliwości - no może co wybrać w "dolnym zakresie".Zamieszczone przez Jac
W pozostałej części to raczej żadko biegam z aparatem po koncertach ;-)
...
Ja rowniez... 24-105 podreczny + zestaw stalek... tyle ze celuje w 20 1.8 Sigme, 35 1.4 , 50 1.4 , 85 1.8 , 135 2 i jakas 180tke macroZamieszczone przez Jac