zawsze mam 2 sztuki.. pomaranczowa i zielona.. w paru krajach trzeba taka a w drugich inna
zawsze mam 2 sztuki.. pomaranczowa i zielona.. w paru krajach trzeba taka a w drugich inna
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Asterix male sprostowanie, skreslam z listy siebie, birez mnie straszy banem a TomaszG. wyzywa od smierdzieliale niestety nie moge pojechac...
1. Lemina
2. Muflon
3. Tomasz Goliński
4. Asterix
5. Bonk
6. Pazurek
7. Broncobilly
8. Motorson
9. Marcingreen
10.Birez
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
widze że się towarzycho sypie...Zamieszczone przez thorin
ja w sumie też nie jestem wciąż na liście BĘDĘ, bo nasz deadline minął w środe...
Coś czuję, że BONK jest zawalony robotą, u mnie krucho z kasą...
Wydaje mi się, że po prostu wielu ludziom się to najzwyczajniej nie kalkuluje...
mi sie kalkuluje i to bardzo... nie kalkuluje mi sie natomiast moj egzamin...Zamieszczone przez marcingreen
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
nie no jakas nie pozytywna fala mysleniowa
to marcin bedziesz ? bos tak napisal ze nie qmam![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
btw Cichy jedzie i Bonk tez
ja też starałem się wyczarować kase, egzamin z historii filmu też staram się przełożyć, ale coś czuję, że ta krauza nie chyci... (przyp. red "słoik nie chwyci"Zamieszczone przez thorin
)
także, **** blada powoli...
PS. pisałem, że w środe BONK miał dać znać czy jedzie samochodziszem a dziś już jest niedziela![]()
nie żebym się zmierZował (przyp. red "marudził"), ale w innej sytuacji nie jade...
do końca też nie wiadomo co załatwie z egzamem, BTW, najwyżej będzie spotkanie na szczycie; muflon - tomaszg![]()
Ostatnio edytowane przez Zielony ; 15-01-2006 o 23:01
ty tu nie kabinuj! nie kabinujnastaw sie ze jedziesz i tyle..
jesli Bonx bedzie autem jechac to nie masz nic do stracenia![]()
Mi generalnie jest wsio rybaZamieszczone przez asterix
![]()
Wazne tylko, zeby mozna bety spokojnie zostawic a i nie bac sie ze rano sie obudzisz goly i wesoly
@thorin: nie wiem co piszesz, bo juz Cie mam na liscie ignorowanych![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Zamieszczone przez birez
to moge sobie potrollowac, nie mam stary humoru na zarty, ja niestety nie moge sobie zrobic sesji poprawkowej, nie na pierwszym semestrze, wlasnie wylazlem z ciemni po kilku godzinach i wszedzie czuje smrod formaliny... za 4 h musze plamkowac i ukladac plan do wykonanych zadan, nie zebym sie skarzyl ale po prostu nie mam czasu ani ochoty sobie pozartowac, cholernie mi zalezalo na tym zlocie, wiec mnie po prostu nie denerwuj... zycze wam wielu udanych fot jak najlepszego swiatla, bo o atmosfere i trunki pewnie sami zadbacieAsterix niech nie wciska kitow ze nie pije
udanego zlotu Panie i Panowie...
Ostatnio edytowane przez thorin ; 16-01-2006 o 00:24