Co za wejscie :-), witamy na forum (pewnie oficjalnie, bo nieoficjalnie to ho ho)Zamieszczone przez lemina
ps. @thorin jak ty sie z tego chlopie wytlumaczysz![]()
![]()
Co za wejscie :-), witamy na forum (pewnie oficjalnie, bo nieoficjalnie to ho ho)Zamieszczone przez lemina
ps. @thorin jak ty sie z tego chlopie wytlumaczysz![]()
![]()
"Zarejestrowany: Jul 2005" :-)Zamieszczone przez Jac
no fakt, ale post pierwszy :-), to jak z dzialalnoscia gospodarcza, liczy sie od pierwszej f-ry ;-)Zamieszczone przez muflon
Rzeczywiście w Pradze bywałem do tej pory tylko między majem a wrześniemZamieszczone przez muflon
Przypuszczam, że w akademikach na Strahovie też w zimę miejsca nie ma![]()
Tam przespałem pierwsze wyjazdy do Pragi - tanio i sympatycznie.
Ale koniecznie wjedźcie kolejką "do połowy" (1 przystanek) na Strahov wieczorem - widok na Hradczany stamtąd jest przepiękny.
Sprawdźcie jeszcze:
Hotel Splendid - 900 koron za noc - pokój 2osobowy ze śniadaniem i własną łazienką i TV
Pension Beta - 780 koron za noc - pokój 2os ze śniadaniem - łazienka na 2-3 pokoje
Oba miejsca blisko centrum.
Ostatnio edytowane przez skrzat ; 29-12-2005 o 23:29
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
Przepraszam bardzo, juz blad naprawiam...Zamieszczone przez lemina
Miejmy nadzieje ze Lemina nie bedzie dla mnie zbyt surowaZamieszczone przez Jac
Lista "Dam rade - bede"
1. Lemina
2. Muflon
3. Tomasz Goliński
4. Vitez
5. Asterix
6. Bonk
7. thorin himself
8. Broncobilly
Lista "chce, ale niewiem czy pochytam" albo "jeszcze sam niewie ze pojedzie, ale go zmusimy"
1. Birez
2. Czacha
3. Moris
4. Marcingreen
a z Polowica Viteza naprawimy jak Vitez potwierdzi, tymczasem, czuwaj![]()
Ostatnio edytowane przez thorin ; 29-12-2005 o 23:37
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
jeszcze bedzie 1 kolega z Londynu nie zrzeszony na forumzintegrujemy go
nick netowy motorson
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Żonka BUFONka![]()
2 dni mnie nie ma a wy zlot bezemnie planujecie
Bede jesli nic mi nie wypadnie(czyt. sesja, egzamin CISCO itp
)
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
mmsza no nam chyba nie odmowisz
a Ripek ty nie piernicz tylko bedziesz i koniec
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
No to pare spraw:
1. Na transport wspolny (PKP, Autobus, a moze jednak ktos samochodem) tez mnie piszcie - ktokolwiek tam z Warszawy/ przez Warszawe jedzie - lepiej wspolnie jechac niz z osobna cala sobote sie zbierac.
2. Ize potwierdzam - jedziemy we dwoje. Dlatego fajnie ze podajecie ceny pokojow wlasnie 2 osobowe 8) .
3. U mnie cena pokoju ma mniejszy priorytet nad jakoscia... jesli za 10zl wiecej dostane lepszy standard, czystosc i porzadna lazienke w pokoju to wiadomo ze sie nie bede szczypal... ale rowniez fajnie bylboy nocowac w tym samym hotelu wiec sie dostosuje - wybor jest duzy, wiec moze za dzien/dwa ankietka jakas?
4. Wyjechac moge w poniedzialek z rana - do pracy mam dopiero na 23cia