a muflon bierze stopke ?wogole jedzie ktos ze slaska ?
a muflon bierze stopke ?wogole jedzie ktos ze slaska ?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
No to ja się powtórzę: dla mnie krytyczne jest zafiksowanie daty w ciągu 1-2 dni. Potem to możecie mi co najwyżej przez jakiegoś webcama pomachać
No całej to raczej nie ;-) Postaram się nie odróżniać od tłumu :-DZamieszczone przez thorin
Thorin, ja będę wiedział po 07.01.06 ... być może służbowo pojadęZamieszczone przez thorin
Będziem w kontakcie jak co to napiszę Ci na PW... Ale jak co to jeden dzień.
... też bym chętnie pomacał "stopkę" Muflon-a![]()
kurcze to bedzie jednak zlot onanistow?
jak ktos chce pomacac przeciez nie trzeba do pragi jechac.
a ja myslalem ze zlot jest w celu spotaknia sie w rialu
co by wypic razem browarek, pogadac posmiac sie i co niektorym dupsko obsamrowac![]()
...
Zamieszczone przez bonk
no coz mialo byc na slasku, ale wszyscy olalia ja zawsze chetnie z forumowiczami sie zobacze
a gdzie mozna sie najlepszego piwa napic Bonk ? Niestety jak znam czechy to w pradze napic mozna sie tylko lokalnego browaru, taki u nich juz lokalny patriotyzm, nie u nich numeru z wciskaniem popluczyn poprzez pochlebstwa "najwieksi znawcy piwa w polsce" to by tam nie przeszlo
co tam leja ? zlaty bazant ? radegast ? kozel ? pilsner ? ktos sie orientuje ?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Zamieszczone przez thorin
niewazne jaki browar leja w szklo, wazne by byl mocny i duuzo![]()
...
Zamieszczone przez bonk
heh, o to tez moze byc trudno, Czesi sa piwoszami, ale nasz kraj jest ewenementem w skali swiatowje, kazdy nasz browar rozlewa mocna i ciensza wersje swojego piwa, w czechach moc liczy sie i owszem w procentach ale ekstraktu, a nie alkoholu..
Owszem zdazaja sie piwa typu Faxe Czarny (10% alkoholu), ale w czechach o czyms takim nie slyszalem, ale duzo, mmm mam nadzieje ze uda mi sie po sesji przyjechac na ten zlot :rolleyes:
Staropramen polecam i Velkopopovicky Kozel. Nashle!Zamieszczone przez bonk
tutaj strony do zapoznania sie z piwnymi przysmakami
www.kozel.cz
www.radegast.cz
www.gambrinus.cz
www.pilsner-urquell.cz
www.budvar.cz
www.kelt.cz
www.staropramen.cz
tutaj strona amerykanow ktorzy znaja sie na piwie... prosze bardzo, policzek wymierzony w twarz, wedle nich nasze najlepsze polsie piwo to... miod pitny poltorak -_-'
http://www.ratebeer.com/Ratings/Beer...AND_062005.htm
i ta sama lista dla czechow
http://www.ratebeer.com/Ratings/Beer...ECH_062005.htm
kelt i staropramen to jeden browar, i co wazniejsze browar to praski, stawiam na to ze wlsnie tym piwkiem sie bedziemy raczyc... polecam uwadze te strony, znajdziecie moze 1 lub 2 piwa ktore maja wiecej niz 6 procent mocy, nawet wsrod ciemnych, no to dozobaczyska hej !![]()
zboczeńcy od stópki się zaczyna!! a co powie twoja druga połowa muflon?Zamieszczone przez Moris
![]()
ty lepiej zostań w genewie![]()