Strona 5 z 26 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 256

Wątek: [22.01.2006] Zlot w Pradze

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Jak się ktoś z Mazowieckiego zdecyduje jechać to dajcie znać...
    no i jak będzie miejsce.

ale do tuningowego malacza się nie cisne...

[edit] patrze teraz że to 22! wiec nie mam zajęć...
    można by coś wykombinować...

ZNA już ktoś szczególniejsze szczegóły typu:
    - od której spotkanie? Czy wyjazd w sobote wieczorem/nocy czy w niedziele z rańca?
    - kiedy załatwianie noclegu? tu, czy tam na miejscu?
    - kiedy koniec zlotu?
    Ostatnio edytowane przez Zielony ; 29-12-2005 o 18:02

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

asterix & the gang: jakie macie plany co do spania? Ja tradycyjnie sprawdziłem w virtualtourist i to: http://www.virtualtourist.com/hotels...liam-BR-1.html mi wygląda na rozsądny kompromis cenowy. Kiedy dokładnie chcecie przyjechać/wyjechać? Ja byłbym w sobotę koło południa, a wyjazd w poniedziałek lub wtorek wieczorem.

Edit: jeszcze badam hotele. http://www.ds-bohemia.cz/accommo/Hot...D=147&Mena=EUR - również całkiem spoko

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

ogolnie bonk moze popoludniu w piatek jechac, thorin tez wiec ustalilismy ze w sobote do poludnia sie zkumulujemy w wyznaczonym punkcie. Kto bedzie pozniej niech tylko zglosi o ktorej i wystawimy wabika.

Z planu to na bank wieczorek poswiecony na dyskusje fotograficzne przy zacnym gronie i napoju.
    Hotele w styczniu sa luzne, w centrum 50zl, nie trzeba rezerwowac ale tak czy tak skontaktuje sie cenowo odpowiednim i zglosze tutaj. Po sylwestrze umieszcze konkretne info gdzie miekszkamy (teraz maja sylwestrowe zamieszanie)

Wyjazd w niedziele czesc z nas planuje bo porpostu praca.. oczywiscie mozna zostac dluzej bo w Pradze jest co robic..

Wszystko to warunkuje ilosc osob ktore sie zdeklaruja by przybyc
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

oczywiscie sobota przed wieczorem i niedziela bedziemy cykac wszystko co sie da
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Asterix - OK, mi to wszystko pasuje. W sumie z mieszkaniem chętnie bym się dołączył do większej grupy - byle tylko było: a) blisko do centrum (kilka minut do mostu) i b) osobny pokój "twin" (2 osoby, jedno łóżko - będę z żoną :-)), raczej nie hostel. No i na 100% zostaję co najmniej do poniedziałku wieczór, do końca tygodnia potwierdzę dokładnie.

BTW, kolejny sympatyczny link z VirtualTourista: http://www.praguelion.com/?l=en&s=4

Edit: ja w sobotę 10:57 jestem na Praha Holesovice (EuroNight z Zurichu)

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Ok, coraz wiecej ksyw sie pojawaia w temacie, czas troszke uporzadkowac...

Lista "Dam rade - bede"
    1. Muflon
    2. Tomasz Goliński
    3. Vitez
    4. Asterix
    5. Bonk
    6. thorin himself

Lista "chce, ale niewiem czy pochytam" albo "jeszcze sam niewie ze pojedzie, ale go zmusimy"
    1. Birez
    2. Czacha
    3. Moris
    4. Marcingreen
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 29-12-2005 o 23:32
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

chetnie wpadne - akurat 21 bede wracał z Dolomitów i planowałem zatrzymać sie na noc w Pradze i znajomych

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    1. Muflon
    Zapomniałeś o żonie muflona To ja! To ja - proszę mnie nie pomijać w wyliczeniach... Chyba, że mam z wami nie focić i nie przyjeżdżać

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lemina
    Zapomniałeś o żonie muflona To ja! To ja - proszę mnie nie pomijać w wyliczeniach... Chyba, że mam z wami nie focić i nie przyjeżdżać
    Witaj na forum! No Małzonka Muflona to sie chyba z 'automatu' zalapuje...
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    Witaj na forum! No Małzonka Muflona to sie chyba z 'automatu' zalapuje...
    Z automatu powiadasz? O ile pamiętam, to o współtowarzyszki Viteza też nie dołączono do listy Jak wpisywać wszystkich, to wszystkich Pełną listę poproszę... A Tomek może zabierze szefa na imprezę i szef nie będzie cisnął

Strona 5 z 26 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów