A to małe zdjęcie obok moich postów nie wystarcza?Zamieszczone przez gietrzy
![]()
A to małe zdjęcie obok moich postów nie wystarcza?Zamieszczone przez gietrzy
![]()
Przy 1600x1200 nie za bardzo ;-)Zamieszczone przez lemina
To widać nie oglądałeś galerii muflona - tam jestem większa 8)Zamieszczone przez gietrzy
A fakt, dzięki. Ładniutkie.Zamieszczone przez lemina
ejj.. ja tez chce koszulke z krecikiem! wspomnialem nawet o tym ze jak bym ja zobaczyl to bym kupil
BTW WELCOME !
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Trzeba było się przypomniećZamieszczone przez asterix
290 koron kosztowała największa koszulka.
A muzeum maszyn erotycznych kosztowało 250. Koszulkę mamy, muzeum nie zwiedziliśmy...
![]()
damnmi zostalo 2000 koron bym sobie krecikow kupil ze 6
hehe
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Jakbyś dołożył 30 koron, to miałbyś 7Zamieszczone przez asterix
Aczkolwiek może w Twoim rozmiarze byłyby tańsze, to może wyszłoby 8 :-D
Pewnie by wzial piec i ze dwie wizyty w muzeum![]()
...
Jakby się komuś to przydało... http://www.sexmachinesmuseum.com/Zamieszczone przez KuchateK