Vratilem :-) Proponuję, żeby wątek ze zdjęciami rzucić w galerii, czy jakoś tak, to się podepnę
.
OK, zdjęcia wrzucajcie TUTAJ http://canon-board.info/showthread.php?p=127421
.
Vratilem :-) Proponuję, żeby wątek ze zdjęciami rzucić w galerii, czy jakoś tak, to się podepnę
.
OK, zdjęcia wrzucajcie TUTAJ http://canon-board.info/showthread.php?p=127421
.
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 23-01-2006 o 04:03
O obiektywach wiem prawie wszystko
Zglaszam sie, dojechalem!Dobra wiadomosc dla asterixa i bireza: foty z databanku daly sie odczytac bez najmniejszych problemow.
Jak na razie komp generuje thumbnails-y w Picasie, zaraz bede przegladal co i jak wyszlo.![]()
Dajeeesz na WWW dajeeesz
Jakieś fajne południowe sąsiadki uwiecznione ? ;D
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
ja już swoje foty (prócz festiwalu euro-karnawał) wrzuciłem na stronę.
****de, BONK - nic tylko żałować że nas nie było...![]()
![]()
Pokaże ktoś wreszcie portrecik lepszej połowy muflona?![]()
![]()
A lepsza połowa to prawa czy lewa :P Z prawej to tak kiepsko..Zamieszczone przez gietrzy
Widzę, że ostro się bawiliścieZamieszczone przez Cichy
Tylko musiałbym mieć kogoś kto samochodzik pod domek przyprowadzi...
Po ile teraz w CZ piwko? 40 Koron czy więcej. Radegaast może?
Zgłaszam, że dojechalismy i my9:40 w domu, torba z laptopem w dłoń i sio do roboty (czytaj: nadrabiać fora, usenet itp :-D). Fotki... będą później, nawet jeszcze nie zgrałem z databanka
Ale w poniedziałek pojechaliśmy gdzieś w okolice Wyszehradu i przeżyłem szok: przy zgrywaniu jednej karty na zupełne świeżutkich bateriach, przez kilka minut pracy databanka zjechały z pojemnością praktycznie do minimum! brrr....
A, spotkał nas kolejny fuks na tej wyprawie :-) Przypomnę po kolei:
- nasza "pension" miała jakiś problem z wodą - przenieśli nas do czterogwiazdkowego hotelu (w tej samej cenie)
- Milena była u dentysty (prywatna klinika, w wypasionym biurowcu, teoretycznie ~100EUR za otwarcie ust) - dentystka stwierdziła, że w zasadzie wszystko OK, skontrolowała resztę i.. stwierdziła, że w sumie to możemy nie płacić. Aż mi się głupio zrobiło, że my szwajcarskie sknery przyjechalismy do Pragi, a tu takie buty...
- W niedzielę wróciliśmy z Tomkiem do tej samej fajnej knajpki koło Hradcan, w której byliśmy poprzedniego dnia. Zjedliśmy, zapłaciliśmy, już się zbieramy do wyjścia... a tu szef wyjeżdża z tacą: 3x50ml Smirnoffa, "taki mały prezent od firmy" :-)
- Wczoraj wieczorem po załadowaniu się do pociągu, okazało się, że w wagonie jest problem z prądem, ogrzewaniem itp. Po krótkiej naradzie zostaliśmy przeniesieni... do sąsiedniego wagonu hotelowego (3 łózka w przedziale, własna umywalka, dobry zamek)
Siuuuper
Aaaa, i mam koszulkę z Krecikiem :-D
Nic tylko się przenieść z tej "badziewnej" Szwajcarii do Czech. :-)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...