Zamieszczone przez asterix
Jak bedzie cieplo to tam jade... musi powitaja mnie jak bohatera
![]()
Zamieszczone przez asterix
Jak bedzie cieplo to tam jade... musi powitaja mnie jak bohatera
![]()
Juz myslalem ze smsy do Czech nie dochodzą ;DZamieszczone przez asterix
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Ok, spadamy w gore.. spicniejemy ale za to landszafty beda na wypasie
Kubaman??? dlaczego cie dzis o 7 nie bylo ???![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Albo mieli bardzo szeroki kąt, albo to strasznie brzydkie chłopaki.
![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Zamieszczone przez Silent Planet
Silent, w Krakowie jestes spalony![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
A dziękuję, wybieram się, owszem-owszem...Zamieszczone przez thorin
![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Życzę im tylko, żeby gdzieś tory nie pękły po drodze do domu. Mamy dzisiaj mieć -26 stopni w nocy w Krakowie, a już w dzień pod Warszawą podobno pękły z zimna tory i ludzie stali kilka godzin w pociągu.
Silent, co do portretów z szerokim kątem to się nie oddzywaj, tejZamieszczone przez Silent Planet
swoją drogą Cichy ma super twarzowy berecik. serio serio :wink:
(ciekawe, czy buty były czerwone?)
no i qrde Cichy, dopiero teraz tu zajrzałem, było dać cynka, że jedziesz, to by się pomyślało coś nad tym, no qrde, no...![]()
pozdro.,
m.
Ja chyba jako pierwszy jestem w domu.. pomijajac Tomka, ktorego zawiezlismy pod granice (ma tam wyklady)
Cichego dopiero co na pociag odprowadzilem..
Birez z Pazurkiem o 21 wyjechali z Pragi, a Muflon z Lemina jada dopiero jutro.
Ogolnie ci co nie byli stracili wieledziesiatki kilometrow marszu z aparatami w zgranej grupie, gigabajty landszaftow i wiele smiesznych sytuacji (pszczola macro, ktora zaprezentujemy niebawem)
Focilismy praktycznie non stop i w dzien i w nocy... na mrozach i deszczu...
Ci co twierdza, ze 300-setki, 350d i 20d sa malo szczelne grubo sie myla.. zreszta sami zobaczycie jak wygladaly nasze aparaty![]()
Wytrzymywaly spokojnie mocno ujemne termperatury i dlugie deszcze, ktore zazwyczaj zlewaly nas po 23 przy foceniu nocnych panoram. Jednak warunki atmosweryczne zdawaly sie byc przez nas niezauwazane.. w koncu bylo co focic i bylo z kim focic..
pozdrawiam.. ide sie najesc i ogrzac (jadac przez gory notowalismy ~25 na minusie o godz 20-210
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.