Strona 12 z 26 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 256

Wątek: [22.01.2006] Zlot w Pradze

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Co do planow wycieczki to mam mieszane uczucia. Wycieczki grupowe, zorganizowane to ja mialem z rodzicami lub w szkole.
    przeciez nikt Ci z wycieczka nie kaze lazic nam sie w Krakowie bardzo dobrze chodzilo.

W Pradze wolalbym jednak ze dwa, trzy zorganizowane wspolne spotkania (np w sobote wieczorem jedno glowne w jakims fajnym NIETURYSTYCZNYM pubie) a reszte zwiedzania - kazdy we wlasnym zakresie, choc oczywiscie nic na sile
    Ja bym sie przylepil chetnie do kogos kto zna Prage i moze ciekawe miejsca w POWOLNYM tempie pokazac a nie przebiezki wycieczkowe pomiedzy najbardziej znanymi miejscami.
    no to milego szukania NIETURYSTYCZNEGO pubu zycze, i jakis undergrandowych klimatow, jesli wiekszosc wypowie sie za Twoja opcja zrobimy tak jak bedzie chciala wiekszosc, ja chetnie na zlata bym sie przeszedl, slyszalem ze Muflon Most Karola tezby pofocil, nikt z nas oprocz Asterixa w pradze nie byl (chyba) i kazdy pewnie jakies zdjecie chcialby pokazac zeby ludzie nie pytali - Ty, a to gdzie bylo? W radomiu ? i niekoniecznie zdjecie bedzie nosic tytul "Ja na tle Praskiego Ratusza"... no a co do tempa, to w ktorym miejscu pisalem o jakims sprincie ? bo nie doczytalem chyba... w Krakowie bylo spokojnie, Kuba tamten zlot zorganizowal na 5 z plusem, i jesli Asterix chce zebym mu pomogl, to pomagam w ten desen

Koncert jazzowy - ja z Iza odpadam i nas nie zmusicie .
    Muzyke jazzowa toleruje, ale tylko toleruje... wole ten czas spedzic ze statywem focac Prage wieczorem/noca... bo w Warszawie koncetow jazzowych bywa sporo, gdybym chcial sie na jakis wybrac, a w Pradze bywam sporo rzadziej niz w Warszawie .
    A kwestie finansowe wyklaruja mi sie 10 stycznia i wtedy potwierdze na 100% czy jedziemy.
    Ogolnie wyobrazalem sobie tak:
    Sobota:
    - zjezdzamy sie do soboty poludnia, lokujemy w hotelu/ach (lepiej w jednym), obiad (wspolny lub osobny, burza mozgow ustali)
    - lazenie wspolne, parami, trojkami, we wlasnym zakresie - jak kto woli az swiatla zacznie brakowac
    - ok 19tej - w jakims pubie spotkanie wspolne
    - nocne focenie dla chetnych, hotel dla mniej chetnych
    Koncert mi w tych moich planach i wyobrazeniach nijak nie pasuje. Spotkanie jest po to by pogadac... na koncertach ciezko sie gada . No ale wolna wola...
    Niedziela:
    - wysypianie sie
    - ranek, przedpoludnie - samodzielne/wspolne zwiedzani - jak kto woli, wg zainteresowan (ja wole powoli lazic i wyszukiwac ciekawostki zamiast turystyczne standardy)
    - wczesne popoludnie - kolejne grupowe spotkanie obiadowo/podwieczorkowe + rozjazdy, snucie dalszych planow itp.
    Ok, nikogo nie bede namawial do maglowania go jazzem, sam wolalbym swing, ale o ile mnie oczy nie myla
    to w Agharcie nie ma wcale naglosnienia, stoi fortepian i krzesla dla reszty ekipy, mozna spokojnie polaczyc stoly i pogadac a muze nie powinna byc glosniejsza niz ta z glosnikow serwowana w niektorych klubach, nie chce byc niedemokratyczny, poczekajmy az sie inni wypowiedza, i bedziemy decydowali, narazie najbardziej brak tych sond o ktorej ktos przyjezdzie i o ktorej wraca ale z tym poradzimy sobie w inny sposob, wpisujac sie do tego watku:

http://www.canon-board.info/showthre...975#post119975

dzieki Vitez za pierwsza opinie, czekam na nastepne
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    przeciez nikt Ci z wycieczka nie kaze lazic nam sie w Krakowie bardzo dobrze chodzilo.
    Dobrze, ale troche wolno... (Gawryl! Ruchy!) Jeśli w Pradze będzie więcej ludzi, poza tym tłok na ulicach, to może trzeba będzie dzielić jakoś grupę.

nikt z nas oprocz Asterixa w pradze nie byl (chyba)
    Ja z 5 razy.

Ok, nikogo nie bede namawial do maglowania go jazzem, sam wolalbym swing
    jest sporo fajnych popularnych koncertów klasycznych. na oko 15 dziennie
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Ja z 5 razy.
    wyjadacz jestes, ja tylko 2 razy... i rada taka szukajcie takich knajpek gdzie nie ma na drzwiach naklejek z kartami Visa/mastercard/itp... jest taniej i lepiej... choc kelnerzy sobie doliczaja :-)

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Dobrze, ale troche wolno... (Gawryl! Ruchy!) Jeśli w Pradze będzie więcej ludzi, poza tym tłok na ulicach, to może trzeba będzie dzielić jakoś grupę.
    przynajmniej na mnie nie bedziecie musile czekac
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

podrzućcie na priva jakieś nr komorek - bede wracal z Wloch to przynajmniej smsem spytam o jakieś namiare gdzie bedziecie se "bydlić" - jak dojade to pewnie w sobote wieczorem - poprosze wtedy o jakieś koordynaty na niedzielne spotkanie - a może nawet jak pogoda i droga bedzie znośna to i na sobotnie pivo się wyrobie.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

ok to moze wymiana numerow ? to by byla dobra rzecz... Broncobilly, zajrzyj tutaj:

http://www.canon-board.info/showthre...975#post119975

a moj numer komorki to 502891195
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    a moj numer komorki to 502891195
    Jestes pewien ze publiczne podawanie numeru telefonu komorkowego to rozsadne podejscie?

Spam i bomby nie tylko na emaile chodza... nie zycze ci by ktos ci niezyczliwy dorwal ten numer i niecnie wykorzystal.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

To w takim razie:

mój numer to 502 307173.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Jestes pewien ze publiczne podawanie numeru telefonu komorkowego to rozsadne podejscie?

Spam i bomby nie tylko na emaile chodza... nie zycze ci by ktos ci niezyczliwy dorwal ten numer i niecnie wykorzystal.
    Vitez proponuje użyć wyszukiwarki :P:cool:
    Numer Thorina jak i kilku innych był już "publikowany" i jak na razie nikt nie biadoli że mu bombe podłożono i telefon wybuchł ;-)

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Weź karimatę
    A Ty sznurek
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Strona 12 z 26 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów