Strona 11 z 26 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 256

Wątek: [22.01.2006] Zlot w Pradze

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Thorin rozglądaliście sie za jakimś alternatywnym środkiem dojazdu bo u mnie na razie lipa straszna i raczej autko zostanie w kraku? Jakieś autokary, pociągi (raczej drogo), samoloty to tam chyba nie latają poza lufthansa (nie wiem jak to sie pisze)...

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

ja cos mam ale wszystko jeszcze niepewne, wyklaruje sie w poniedzialek
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 03-01-2006 o 22:54
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    EDIT:

Birez dostal urlop, wskakuje na liste numer jeden
    No wlasnie, jak to thorin slusznie zauwazyl - jade
    Cieszycie sie, prawda ?
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Weź karimatę
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

ok przejdzmy do planu ramowego:

Zjezdzac sie bedziemy dlugo ? moze zalozyciel watku wrzuci sonde o ktorej zalogi z polski moga byc na miejscu, Muflon sie nie liczy, on jest cheater i przyjezdza w piatek

po zajechaniu na miejsce (sobota okolo poludnia) ludzie pewnie beda zmieczeni trzeba by bylo odsapnac, najlepiej "u Kalicha" jak proponowal Asterix, (to knajpa w ktorej zaczyna sie opowiesc o dobrym wojaku szwejku ) potem na ile swiatlo pozwoli, trip dookola pragi, mosta karola, vaclavske namesti, mala strana, zlata ulicka, rynek i slynny zegar takie stale punkty kazdej wycieczki do pragi, po drodze wrzucimy czas jakis na onanizacje... sprzetowa rzecz jasna, wieczorem koncert jazzowy w Agharcie, w programie kwartet w skladzie: trabka, gitara, bebny, bas. Zabawa w klubie moze sie przeciagnac do poznych godzin nocnych i byc polaczona z nocnym foceniem...

dzien drugi:
    tu mozemy realizowac dwie sciezki dydaktyczne
    - praga sakralna
    - praga secesyjna
    do wyboru lub obie naraz, (i tutaj nastepuje luka bo niewiem o ktorej ludzie beda sie rozjezdzac do domow[przydalaby sie druga ankieta], czy zlot przeciagniemy do poniedzialku, na co mam ochote czy w niedziele do domu jedziewa)
    prosze sie wypowiadac, zobaczymy ktore pomysly umra smiercia naturalna ktore sa do przetrawienia, potem zaczniemy ukladac konkretniejszy plan, mile widziane sugestie
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 04-01-2006 o 21:39
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

U mnie wszystko zależy od mozliwych sposobów dojazdu na miejsce, jeszcze się szczegółowo nie interesowałem ale w wolnej chwili to zrobie.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

ja w niedziele musze być pod granicą z Polską.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Orientuje sie ktos ile kosztuje bilet na pociag z Krakowa ?
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Co do planow wycieczki to mam mieszane uczucia. Wycieczki grupowe, zorganizowane to ja mialem z rodzicami lub w szkole.

W Pradze wolalbym jednak ze dwa, trzy zorganizowane wspolne spotkania (np w sobote wieczorem jedno glowne w jakims fajnym NIETURYSTYCZNYM pubie) a reszte zwiedzania - kazdy we wlasnym zakresie, choc oczywiscie nic na sile
    Ja bym sie przylepil chetnie do kogos kto zna Prage i moze ciekawe miejsca w POWOLNYM tempie pokazac a nie przebiezki wycieczkowe pomiedzy najbardziej znanymi miejscami.

Koncert jazzowy - ja z Iza odpadam i nas nie zmusicie .
    Muzyke jazzowa toleruje, ale tylko toleruje... wole ten czas spedzic ze statywem focac Prage wieczorem/noca... bo w Warszawie koncetow jazzowych bywa sporo, gdybym chcial sie na jakis wybrac, a w Pradze bywam sporo rzadziej niz w Warszawie .

A kwestie finansowe wyklaruja mi sie 10 stycznia i wtedy potwierdze na 100% czy jedziemy.

Ogolnie wyobrazalem sobie tak:
    Sobota:
    - zjezdzamy sie do soboty poludnia, lokujemy w hotelu/ach (lepiej w jednym), obiad (wspolny lub osobny, burza mozgow ustali)
    - lazenie wspolne, parami, trojkami, we wlasnym zakresie - jak kto woli az swiatla zacznie brakowac
    - ok 19tej - w jakims pubie spotkanie wspolne
    - nocne focenie dla chetnych, hotel dla mniej chetnych

Koncert mi w tych moich planach i wyobrazeniach nijak nie pasuje. Spotkanie jest po to by pogadac... na koncertach ciezko sie gada . No ale wolna wola...

Niedziela:
    - wysypianie sie
    - ranek, przedpoludnie - samodzielne/wspolne zwiedzani - jak kto woli, wg zainteresowan (ja wole powoli lazic i wyszukiwac ciekawostki zamiast turystyczne standardy)
    - wczesne popoludnie - kolejne grupowe spotkanie obiadowo/podwieczorkowe + rozjazdy, snucie dalszych planow itp.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

pozwolle sobie podac pomocny link radze zaczac sprawdzac... moze w niediele zamiast sie wysypiac wartalo by wstac na wschod i zrobic jakas fotke

Strona 11 z 26 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów