Może jestem konserwatywny za bardzo ale lubię ACDSee pozwala na szybkie przeglądanie plików.
BTW skąd można ściągnąć PICASA?
Może jestem konserwatywny za bardzo ale lubię ACDSee pozwala na szybkie przeglądanie plików.
BTW skąd można ściągnąć PICASA?
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Google.com . Pierwszy link.Zamieszczone przez Mac
Szybciej zajeloby ci znalezienie samemu niz mi zajelo napisanie tego posta.
przepraszam a gdzie moge znalezc google.com?![]()
sorry vitez nie moglem sie powstrzymac.
ale rozwalaja mnie takie pytania.![]()
...
Zle. Prawidlowa wersja: skad mozna sciagnac googleZamieszczone przez bonk
![]()
Dosyć niedawno zauważyłem, że tylko co niektóre przeglądarki uwzględniają profil monitora (o ile zaznaczy się odpowiednią opcję), co jest szczególnie ważne w przypadku monitorów LCD. Tymi przeglądarkami (z tych, które znam) są ZoomBrowser (dostarczany z aparatem) oraz BreezeBrowser. W przypadku większości zdjęć różnice z prezentacją zdjęcia (bez/z profilem monitora) nie są widoczne. W przypadku innych jednak takie różnice są...
Przy okazji podzielę się swoimi spostrzeżeniami:
1. acdsee : bardzo słabo wyostrza zdjęcia (choć trzeba przyznać, że jest najszybszą ze znanych mi przeglądarek)
2. irfan view: od IrfanView preferuję podobny, ale również darmowy xNview
3. xNview: darmowa przeglądarka; w porównaniu do IrfanView użycie zakładek np. można stworzyć zakładkę z hierarchią katalogów. Niestety nie daje możliwości uwzględnienia profilu monitora
4. BreezeBrowser: daje możliwość regulacji ostrzenia zdjęcia przy prezentacji, daje możliwość uwzględnienia profilu monitora. Drobna wade: nie pozwala w sposób dowolny "zoomować" zdjęć.
5. BreezeBrowser Pro: tak jak powyżej + jest szybka (cache)
Czy ktos uzywa Fotostation Pro ...?
w pracy. do niedawna v.4 teraz 5 i jakoś się nie mogę przyzwyczić. Trochę przebajerowana wg mnie.Zamieszczone przez iczek
a nie znadz adrssu gdzie mozna sciagnac tral'a w wersji 4 wlasnie? Slyszalem identyczne opinie, ze obecna wersja jest zbyt dalece podbajerzona, a nigdzie nie moge znalezc starych demo instalek...
jedyna szansa e-mule, kaza albo coś w tym stylu. Zgadza się, nowa wersja straciła na funkcjonalności kosztem bajerów.
nie korzystam z tych "pomocnikow" niestety... ok dzieki