Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: Jaka przegladarka do zdjec?

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

testowalem ostatnio na swoje potrzeby rozne przegladarki i zdecydowanym zwyciezsca zostal.... FastStone... naprawde rewelacja! przeszedlem z acdsee i powiem tylko tyle Faststone wymiata! pokazuje RAWy, ma kapitalny wyglad, ma ukryte opcje podczas przegladania zdjec na full screenie i tak teraz zeby sprawdzic zawartosc exifu robie tylko ruch myszka w prawy bok kadru i wyskakuja mi okienko z informacjami a zdjecia nadal na pelnym ekranie, oczywiscie kazdy bok monitowa ma swoja ukryta opcje... naprawde super sprawa aha i jeszcze jedna rzecz mi sie podoba ktora mi uswiadomila ze nie ma co za bardzo wyostrzac zdjec... zdjecia mozesz ogladac z wlaczona opcja "smooth" lub bez... no i szybkosc bo zdecydowanie szybciej laduje mi sie ta przegladarka od acdsee... dla mnie ten darmowy program zdecydowanie wygrywa z konkurencyjnymi komercyjnymi przegladarkami...

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Nie chciałem robić nowego postu więc swoje pytanie dołączam do tego.
    Czy znacie jakiś link skąd można ściągnąć Bridge?
    Z góry dzięki

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
    Czy znacie jakiś link skąd można ściągnąć Bridge?
    Pytanie podstawowe czy masz zainstalowanego Photoshopa?? Wnioskuje, że nie masz, bo inaczej mialbys Bridge'a. Elements sie nie liczy!!
    W ktorym watku opisywalem swoje doswiadczenia z instalacja samego Bridge'a. Konkluzja jest taka, że nie dziala bez Photoshopa. Teoretycznie wymaga zainstalowania po protu jakiegos produktu Adobe, czyli powinno wystarczyc elements, ale nie wystarcza. Trzeba kopiowac biblioteki dll z instalacji (nie z plyty instalacyjnej, ale z instalacji na PC) Photoshopa, zeby w ogole to uruchomic, a po uruchomieniu i tak bedzie krzyczal ze nie ma Photoshopa. Zapewne można to jakoś ominąć, podstawiając pliki symulujące obecność Photoshopa, ale mnie sie już nie chciało bawić.
    Samego Bridge'a raczej chyba nie znajdziesz w sieci. Ja wyciagnalem go z plyty instalacyjnej CS2.

Pozdrawiam!

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów