Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: Kto mnie przekona do Canona ;)

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar luck1985
    Miasto
    Wlkp

Domyślnie

Wszystko sie zgadza- tez ost myslalem o zmianie obozu- ale jak zaczalem czytac o problemach z AF w D7000, komus smar plul na matrice w D300, to odpuscilem. Pozniej posty o szklach nikkora- cenach, to juz w ogole zrezygnowalem.
    A skoro autor watku chce zmienic aparat, to znaczy, ze cos mu nie pasuje w jego sony i nie piszmy mu ze ma zostac przy tym aparacie i robic fotki. Skoro zaklada watek na naszym forum- forum canona, to swiadczy tylko jedno- chce miec aparat canona i gdzies w srodku ma juz zakodowany docelowy wybor- chce od nas rzetelnej porady ktory model.
    Przypomnial mi sie kolega- ten od Pentaxa. Pyta mi sie co ma kupic, bo chce lustro.
    Ja mu odpowiadam , ze lutro to nie sam zakup, to sa szkla, dodatki i to nie tania zabawa. Ale on chce lustro- Twoj wybor, bierz Canona albo Nikona. A on mi sie pyta o Pentaxa, no moze i fajne aparaty, ale malo popularny sprzet, mocowania jakies inny i szkla beda drogie. On nie bedzie inwestowal w szkla, kupi jeden uniwersalny i tu mu starczy i co ma kupic, to ja mu znow, ze C albo N- tylko te dwie marki sie licza jak dla mnie. I tutaj wychodzi to co wyzej napisalem, mial juz zakodowane gdzies w srodku nazwe Pentax i moje gadanie na nic, mimo pytan o porade i tak kupil pentaxa. A ost jak mu cos mowilem o zmianie body, ze kupilem szklo za 1,5, to mi odp ze on szkla nie zmienia, bo sa drogie. I wyszlo na moje- a nie mowilem :P

Takze moral prosty- autor watku juz ma zakodowane w srodku CANON Wiec nie wyjezdzamy mu z pentaxami czy motywami ze ma robic zdjecia posiadanym sprzetem.

Mialem 400D- cena sie zrobila fajna 50, dodatkowe kolko, gorny ekran z nastawami, wiekszy= lepsze czucie w rece i trzymanie- ZMIENIAM BODY i wszyszczy dookola, a po co, a na co, kup lepiej szklo-bla bla bla-chcie zmienic i ch**j taki mam kaprys, ochote i zamienilem body i jest mi z tym fajnie
    Ostatnio edytowane przez luck1985 ; 02-06-2011 o 12:08

Uprawnienia umieszczania postów