Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Plecy

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez licorea
    Nietypowo - pytanie do osob, ktore maja to juz za soba i zechca podzielic sie swoimi doswiadczeniami...
    To ja może też nietypowo - bo niefotograficznie. Jeśli nie jesteś studentem Wydziału Lekarskiego, tylko zwykłym człowiekiem, nie mającym na codzień styczności ze wszystkim co nas zabija, lub może zabić, to zastanów się dość poważnie nad swoim pomysłem. Są dwie możliwości:
    1. Wejdziesz na oddział, zrobisz parę fotek i wyjdziesz. Odwalisz robotę nie dochodząc do sedna sprawy. Szkoda czasu.
    2. Wejdziesz na oddział, poznasz ludzi, poznasz historię ich życia, polubisz ich, a potem będziesz patrzył jak umierają i nic nie będziesz mógł na to poradzić. Zrobisz dobre story. Zapłacisz bardzo wysoką cenę.

Jeśli to nie jest praca zarobkowa (foto), to rozważ znalezienie innego tematu. Do tego zawsze zdążysz wrócić. Nikt w wieku 20-kilku lat nie jest przygotowany psychicznie na opowiedzenie tej historii. Nie wiem czy kiedykolwiek jest się na to przygotowanym.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Nikt w wieku 20-kilku lat nie jest przygotowany psychicznie na opowiedzenie tej historii. Nie wiem czy kiedykolwiek jest się na to przygotowanym.
    Tutaj jest roznie mysle ze kazdy zdaje sobie sprawe ze z hospicjum zaden pacjent juz nie wyjdzie o wlasnych silach, jest ciezko ale znam ludzi ktorzy sobie radza w takich sytuacjach i sa jeszce przed 30 i nie po medycynie... albo sie to ma albo nie,

Uprawnienia umieszczania postów