Jak sie pogielo i pofalowalo to lepiej im zanies... Milo bedzie jak nie porysujesz matrycy (filtra dokladnie dla czepialskich) i nie uwalisz czegos wiecej przy okazji...
Jak sie pogielo i pofalowalo to lepiej im zanies... Milo bedzie jak nie porysujesz matrycy (filtra dokladnie dla czepialskich) i nie uwalisz czegos wiecej przy okazji...
...
Troche poza tematem, slyszal ktos o padnietych 350D?
Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl
a prawa Murphego znasz?? nie chciałbym być złym prorokiem ale jak coś walnie to dzień po tym jak skończy ci się gwarancja.Zamieszczone przez Silwe
Ale to nie to.... bo tu totalnie padla migawka... a czesto bylo opisywane padanie lustra od AF i aparat tylko na MF smigal...Zamieszczone przez asterix
Co do 350D to na razie spokojZa male przebiegi
Ja mialem pare razy Err 99... 50mm czasem sie przycina przesylona... na AV czsem kolko nie reaguje na regulacje... ostatnio jaki Err 01 mialem... ale ogolnie okej
![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Odpukac w niemalowane... ale ja do tej pory nie mam najmniejszych problemow z 350D...
Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl
A mój aparacik już śmiga aż miło. Zobaczymy czy będzie sie cos działo dalej czy nie. Narazie jest ok. Zaznaczę żę to wyleciał listek od migawki, a że to draństwo cienkie jest to wskoczył później na miejsce jak parę razy nacisnąłęm spust. A stało się to przy krótkich czasach naświetlania 1/2000 zdaje się. Do serwisu nie niosę bo nie mam z czym. Dla mnie temta zamknięty. Jak sie znowu coś ...... to odświerze ten temat.
Pozdrawiam noworocznie i już w znacznie lepszym humorze![]()
A ja bym zaniósł, bo jak Ci się skończy gwarancja to pewnie wyskoczy jeszcze raz... strzeżonego itd...Zamieszczone przez Silwe
[OKO] - [20D | C18-55IS | C50 | S70-300APO | S600R | TAMRAC ]
To gratluję jeżeli tak jak twierdziłeś pogieła CI się migawka a teraz dziala jak trzeba. Widac Canony same się regeneruja![]()
20D, 6D
Jak wyzej. No moze poza drobnym skrzypieniem obudowy pod lapka w czasie trzymania body. Kropelka WD40 na patyczek do czyszczenia uszu i mazu, mazu po szczelinkach o od razu bloga cisza ;-)Zamieszczone przez Andee
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000