Wykres żywotności migawki w 40D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lMl
    Bywalec
    • 2011
    • 225

No to niezłe szczęście. Takie rzeczy nie powinny się w sumie dziać. Teraz sobie myślę, że niezłym ryzykiem jest kupować sprzęt używany w takim układzie.
    canon, olympus

Komentarz

• mar_ko
      Bywalec
      • 2010
      • 144

Może jest trochę tak, jak z autem. Sąsiad kupił kilka lat temu salonowego VW. Po różnych przebojach pozbył się go po roku.
      Przy okazji - z jakim średnim (tak, znam statystyki że ja i pies mamy średnio po trzy nogi) przebiegiem kupilibyście używany 5d? Warto brać taki, który "nastrzelał" powyżej 50tys.?

Komentarz

• Sławek
        Uzależniony
        • 2008
        • 968

Zamieszczone przez mar_ko Zobacz wpis
        Może jest trochę tak, jak z autem. Sąsiad kupił kilka lat temu salonowego VW. Po różnych przebojach pozbył się go po roku.
        Przy okazji - z jakim średnim (tak, znam statystyki że ja i pies mamy średnio po trzy nogi) przebiegiem kupilibyście używany 5d? Warto brać taki, który "nastrzelał" powyżej 50tys.?
        Moja stara piątka miała około 130 tys i poszła w drugie amatorskie ręce gdzie działa bez zarzutu. Nowa ma niewielki jeszcze przebieg więc trudno coś powiedzieć.
        www.fotokrajs.pl

Komentarz

• Sławek
          Uzależniony
          • 2008
          • 968

Myślę że nie chodzi o jeden przypadek tylko o całe partie produkcji.
          www.fotokrajs.pl

Komentarz

• mayday
            Dopiero zaczyna
            • 2007
            • 27

zgadzam sie z przedmowcami, ale mam znajomego ktory juz migawke z 4 razy wymienial w swoim 30d, a pozniej jeszcze mu inne rzeczy padly, a ja mam i dziala wszystko juz okolo 3 lat a aparatu nie oszczedzam , trzeba dobrze trafic,

Komentarz

Pracuję...
            X